-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bonzai Nedir?

ads
ads

Bonzai ve Zararları 


Bu sitemizdeki ilk yazımıza "bonzai" nedir? bunun tanımını yaparak başlayacağız.

Artık günümüzde bu ismi çok sık duymaktayız. Bunun nedeni ise bir çok ölüm haberleri ve eskisine göre daha çok yaygın olmasıdır.

Bonzai nedir?


Bonzai, adını bir süs bitkisi olan bonzai saksı ağacından almaktadır. Ancak günümüzde bonzai adı altında uyuşturucu madde olarak kullanılmaktadır. Şunu bilmeniz gerekmektedir. Bonzai isimli zehirli maddenin bu çiçekle veya ağaçla yakından uzaktan alakası bulunmamaktadır. Sadece adını bu süs bitkisinden almıştır.

Bonzai Nedir?



Zamanımızın en tehlikeli ve öldürücü etkisi bulunan kimyasal zehirdir. Bonzai çok ama çok zararlıdır. Günümüzde bu maddeye gençler her geçen gün alıştırılmakta ve zehirlendirilmektedir. Yıllar öncesinde  esrar, eroin, kokain vb. uyuşturucu maddeler vardı günümüzde gene bulunmakta ancak bonzai isimli zehir bu maddelerin papucunu dama attı. Gençlerin çoğu artık bu zehiri kullanmakta ve kendilerini zehirlemektedir. Şunuda belirteyim: esrar, eroin, kokain vb. uyuşturucu maddeler de zararlıdır ve öldürücü etkisi vardır. Kesinlikle kullanılmaması gerekir. Fakat yeni nesil uyuşturucu diye tabir edilen bonzai zehiri artık daha çok kullanılır hale geldi ve beraberinde çeşitli hastalıklar ve ölümü getirdi.

Haberlerde ve bir çok yerde adını sıkça duymaktayız. Bonzai içen genç öldü, bonzainin sonu, bonzai içen kişi hastanelik oldu diye. Bundan dolayı insanlara faydalı olmak amacı ile bu maddenin genel olarak zararlarını sürekli anlatacağız.   Yaklaşık 5 veya 6 sene öncesine kadar ülkemizde pek bulunmamaktaydı. İlk başlarda internet üzerinden yabancı ülkelerden sipariş ediliyordu. Bir bitki gibi lanse edilerek insanlara sunuluyordu. Günümüzde artık çok yaygınlaştığı zaman her mahallede ve her semtte bulunabilir hale geldi ve kullanıcılarıda bu nisbette çoğaldı.

Sokak satıcıları torbacı diye tabir edilen kişiler gençleri bu maddeye alıştırarak insanları zehirleyerek para kazanmaya başladılar. İnsanlara ilk başlarda zararsızmış ve eşşizmiş gibi gösterilerek insanların gözlerini boyadılar. Ve sonuç olarak onlarca genç nesil bonza'inin esiri oldu.  

Yıllar öncesinde bu madde ile ilgili çok detaylı bir yazıyı insanlarla paylaşmıştım 100'lerce kişinin okumasına ve  faydalanmasına bir nebze vesile olduk dilerseniz o yazımızı okuyabilirsiniz. 

Yazıyı okumak için >> Bonzai

Bonzainin Zararları Nelerdir?

Bonzainin bilinen bilinmeyen onlarca zararı bulunmaktadır. Biz sadece genel olarak zararlarını yazacağız. Zaten  aşağıdaki zararları bilen, okuyan ve duyan kişi zaten bir daha bonzai kullanmayacaktır.

* Kalp atışlarında hızlı atış,
* Ölüm korkusu,
* Panik atak,
* Psikolojik sorunlar,
* Tehlikeli sivilcelerin çıkması,
* Korku,
* Endişe,
* Delirme hissi,
* Paronaya,
* İştah artması,
* İştah azalması,
* Kusma,
* Bayılmak,
* Gözlerin kızarması,
* Bulanık görmek,
* Panik atak,
* Şizofreni ve diğer akıl hastalıkları,
* Ani ölüm görülmesi,
* Kalp krizi geçirmek,
* Yorgunluk,
Ve bir çok psikololik sorunlar. Bu zararları daha çok sıralayabiliriz. Fakat ön bilgi olması açısından bu kadarının yeterli olduğunu düşünmekteyim.

Ölüm tribi nedir?


Bonzai içenlerde en çok görülen durumlardan bir tanesi ise ölüm tiribi buna "bad trip" de denir. 


Genel olarak % 70'i içenlerde görülen durumdur. Ölüm tiribi diye tabir ettiğimiz durum çok tehlikeli ve ölümcül olabilir. Bonzai denilen zehiri içtiği zaman kişi ilk başarda bir hoşluk ( aslında bu hoşluk kafa deil zehirlenme hissidir ) hisseder sonrasında  bazı şeyler değişir sesler azalır veya çoğalır. Bir kaç kişinin konuşması milyonlarca insan beyninde konuşuyormuş hissi oluşturması, ve doğa üstü sayılabilecek yanılgılar insan hisseder. O anda bir korku kaplar insanı, sanki ölecekmiş gibi, bir daha hiç iyi olamayacakmış hissi, sanki öldüm hissi, delirdim, felç oldum, nefes alamıyorum tarzında hisler oluşur. Ve bunun akabinde insan korkudan ne yapacağını şaşırarak kalp atışlarında hızlanma, bilinç kaybı, hafıza kaybı, bayılma ve en tehlikelisi olan bu tripten çıkamaz ise kalp krizi ve hastanelik olma durumu. Kalp krizi ile bu durumdan ölenlerin sayısı oldukça  fazla.


Arkadaşlar bu sitemizde artık bonzai ve zararlarını anlatacağız. Bizi takipte kalın. 

Düşüncelerinizi yorum bölümünden Adı/url kısmını seçerek veya anonim kısmından yazabilirsiniz. Değerli düşüncelerinizi bekliyoruz.


Her Hakkı Saklıdır....!   Site adımızı Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapılamaz..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. değerli anlatımınız için çok teşekkür ederiz. çok faydalı bilgiler oldu saolun

    YanıtlaSil
  2. bonzai bırakmanın tek yolu arkadaş çevrenizden uzaklaşmanız sonra gerisi gelecektir bonzai ye hayır..

    YanıtlaSil
  3. sağlığınız için içmemeniz gerekli

    YanıtlaSil
  4. içmeyin bak ölürsünüz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.