-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » kız oyunlarının yeni adresi

ads
ads

oyunlar

Yıllar geçtikçe yeniliklerin gelmesi de içten bile değil. Her geçen zamanda, para kazanmak ve talebi arttırmak için yenilikler yapılıyor. Teknolojik gelişmelerin bu denli hızlı olmasının en büyük sebebi ise elbette ki para kazanmaktır. 100 TL civarında oyun CD leri satarak büyük paralar kazanılıyor. Ancak 10 yıl öncesine kadar internet sayfalarında ki küçük oyunlardan başka eğlencemiz yoktu. Ne çok gelişmiş bilgisayarlar, nede oyunlar vardı. Eski zamanlarda, barbie oyunları ve giydirme, makyaj oyunları vazgeçilmezimizdi. Küçük büyük demeden, herkesin büyük bir zevkle oynadığı oyunlar vardı. Şimdi yeni nesil bunlardan habersiz büyüyor. Sitemizde, son zamanların popüler çizgi filmlerinden olan My Little Pony oyunlarına ulaşmanız oldukça kolay. Pony giydirme oyunları sayesinde, istediğiniz pony karakterini giydirebiliyorsunuz. Birbirinden eğlenceli bu karakterleri giydirmek, süslemek ve daha sonra beğeniye sunmak için sitemize girmeniz yeterli olacaktır. Pony giydirme oyunları, tüm kitlelere hitap eden, kaliteli flaş oyunların yeni nesilde ki adıdır. Yani eskiye baktığımız zaman bu tiplemeler yoktu. Şimdi ki nesil bu çizgi filmlerle büyüdüğü için, sitemize yeni içerikler eklenirken, Pony karakterleri baz alınmaktadır. Ayrıca Çilek Kız Oyunları, çilek kızın baş rolünde olduğu ve oynayanları oldukça keyiflendiren oyunlar arasındadır. Pony oyunları oynayarak ve çocuklarınıza oynatarak, günün stresini atabilir, çocuklarınızla çok keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Sitemizde her geçen gün içerik artmaktadır. Ulaşabileceğiniz oyunların sayısı her gün daha fazla olmaktadır. Pony oyunları arttıkça, eğlence de artıyor demektir. Yalnızca pony oyunları değil, değişik tüm oyunlara sitemiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Birbirinden eğlenceli, bebek oyunları, giydirme oyunları, boyama oyunları, araba oyunları ve bir sürü oyunu aynı ekranda göreceğiniz için, seçmeniz biraz zor olacak. Hangisini oynayacağınıza karar veremeyeceksiniz ve seçtiğiniz tüm oyunlarda değişik keyifler yaşayacaksınız. Ailenizle beraber tamamen sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tüm oyunları test edebilirsiniz. Eşiniz, kızını veya oğlunuzla beraber, birbirinden güzel ve yeni oyunlara erişmeniz artık oldukça kolay bir hal alıyor. Hemen gelin ve sizler için yaptığımız oyunlar hakkında yorumlarınızı yapın. Her gün farklı bir oyun geleceğini düşünerek, eski oyunları bir an önce oynamalısınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.