-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ceset Üzerinde Diriltme Deneyi

ads
ads
Giovanni Aldini isminde deneyler yapan bir bilim adamı elektrik enerjisinin canlıların özellikle insanların bedenlerini harekete geçirdiğini öğrenir. Bundan dolayı kafasına ölen bir kişinin cesedini diriltme hayali kurar. Bundan dolayı 1800'lü yıllardan çocuklarını ve eşini boğarak canice öldüren ve sonra idam cezası ile hayatına son verilen kişi üzerinde bu deneyini yapmaya karar verir.

Deney anında katilin cesedinde hareketlenmeler olmuş, gözünün teki açılıp kapanmış, kolu yukarı kalkmış ve çenesi şiddetli şekilde titremiştir. Deney bundan ibaret başka bir şey olmamıştır.

Dediğimiz gibi ölüleri dirilmek imkansız elektrik enerjisi bu gibi hareketler ortaya koyabilir. Gözünün açılması, kolunun kalkması ve çenesinin titremesi bizce hiçbir şey ifade etmez..

Ceset Üzerinde Diriltme Deneyi

                                     1 2 3 4 5


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.