-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ölen Köpekleri Diriltmek İçin Yapılan Deney

ads
ads
Evet, bu deney en ilginç deneylerden bir tanesidir. Bir ölüyü diriltmek için yapılan deneyin detayları aşağıda:

Robert Cornish adında bir bilim insanı ölen kişileri geriye getirebileceğine inanmıştır. Bundan dolay uzun seneler boyunca ölü veya ölüleri diriltmek için deneyler yapmıştır.

1930 senesinde gerçekleşen bu deney "Bu çözüm yolu, kanın kimyasal karışımlarla bir tahterevallideymiş gibi bir aşağı bir yukarı doğru akıtılmasıydı."

Garip olan ise bu kişi deneyi yapmak için iki tane köpeği acımasızca boğparak öldürmesiydi. Ölen köpeklerin damarlarına kanın pıhtılaşmasını önlemek için bazı sıvı karışımlarını enjekte etti. Aynı zamanda vücutlarına adrenalin aşıladı.

Bu deneyin sonucunda ölen köpeklerin biri kör ve bilinçsiz şekilde geri dönerken diğeri başarısız oldu ve geriye dönen köpek çok kısa süre hayatta kalabildi.

Buradan da anlaşılacağı gibi ölüleri diriltmek imkansızdır. Ancak hayvanlar insanlardan farklı olduğu için bunları belki bu şekilde saniye veya dakika olarak bir an olsun canlı hale getirilebilir. Veya verilen adrenalin sayesinde dirilmiş hissedilebilir.

Ölen Köpekleri Diriltmek İçin Yapılan Deney

                                     1 2 3 4 5

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Ölüyü diriltmeye çalışmak ta nedemek,hayır diriltse ne olacak allaın işine karışılır mı?

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.