-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Stres yapanların saçlarının beyazlaması

ads
ads
Stres hemen hemen her insanda zaman zaman olan durumdur. Bazı durumlarda stres çok aşırı olabilir. Bu durumda saçların beyazlayacak çok fazla  stres yapma diyenleri duymuş olabilirsiniz. Fakat stresin saçları beyazlatmada etkisi yoktur.


Saç beyazlaması genel olarak genetik bir durumdur.  Ve bununla birlikte insan yaşlandıkça saçlar beyazlar bu beyazlama bazen yavaş olur bazen hızlı olur. Stresli durumlarınız ise sizi daha hızlı yaşlanmanıza neden olur ve buna bağlı olarak da saçlarınıza beyazlama görülebilir.

Stres yapanların saçlarının beyazlaması

1  2  3  4  5


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Stres yüzünden saç beyazlaması mı? Beni tarif ediyorsunuz sanırım. Lisede bile strs yüzünden saçlarımda beyazlar vardı herkes şaşırırdı. Neden böyle oldu bilmiyorum o kadarda stresli değilim aslında ama herkese tavsiyem kendinizi fazla yormayın ve sıkmayın..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.