-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Çantadan Gözlük Ve Saate Kadar Dünya Markalarının Enleri!

ads
ads
                Dünyada moda rüzgarları estiren trend markaların şaşırtıcı kampanyalarla online olarak tarz müşterileri ile buluştuğu Parfara sitesi, yabancı markaların tasarım ürünlerini, çanta, saat, gözlük gibi ürün gruplarını çok özel seçeneklerle sunmaktadır. Sitenin sunmuş olduğu dünya markaları arasında oldukça dikkat çekmekte olan modelleri arasında kaybolan müşteriler, ayrıca sitede, şapka, bere, teknoloji ürünleri gibi farklı seçeneklerle de karşılaşmaktadırlar.


Çantadan Gözlük Ve Saate Kadar Dünya Markalarının Enleri!


                Tasarım ağırlıklı ürünleriyle tanınan ve kaliteden taviz vermeyen ve her bir modelin kendisine özgü tasarımıyla Herschel markası farkını üzerlerinde yaratıcı çizgiler taşımak isteyenler için sitede farklı boyutlarıyla sunulmaktadır.

            Saat ve gözlükte tasarım farkı denilince ilk akla gelen Komono markası, hayalperest ruhun minimalist tasarımları ile özdeşleşmiş ve dizayn olarak seçkinliği ve kişiliği yansıtan tarzları ile stil ikonlarının zevklerine göre bulabilecekleri geniş özel tasarım ve model koleksiyonlarını sunmaktadırlar.

                Sitede www.parfara.com Komono saat modelleri özgün çizgiler ve ileri düzeydeki kalitesi ile dünyada tercihlerin üst sıralarda dolaştığı popülaritesi hep zirvede olan serileri müşterilerin ilgi odağı olarak seçenekler arasında yerini almaktadır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.