-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İphone 5 Özellikleri ve Fiyatı

ads
ads
Apple’ın 2012 yılında çıkardığı akıllı telefon olan iphone 5 donanımı ve tasarımı ile piyasaya çıktığı günden bu yana akıllı telefon kullanıcılarından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İphone 5 fiyat olarak da sahip olduğu özelliklerle karşılaştırıldığında makul bir fiyata sahip.

Bir Tasarım Harikası Olan İphone 5 Özellikleri

8 megapiksek kameraya sahip olan İphone 5’in diğer telefonlara göre yüzde 40 daha hızlı çekim yapmasını sağlayan panorama modu bulunuyor. Panorama modu ile oluşturulan fotoğrafların çözünürlüğü çok iyi, fotoğraflar 28 megapiksek çözünürlükte oluşturuluyor. 1080p çözünürlükte video kaydı yapma özelliği bulunan telefon, video kaydı sırasında fotoğraf da çekebiliyor. 3 tane mikrofonu bulunan iphone 5 yüksek kalitede ses kaydı yapabiliyor.

İphone 5 Özellikleri ve Fiyatı


Ağırlığı sadece 112 gram olan İphone 5’in ince gövdesi benzerlerinden farklı olmasını sağlıyor. Pil boyutu ve kapasitesi yüksek olan telefonla 8 saat 3G konuşma, 8 saat 3G internet taraması, 10 saat wi-fi internet taraması, 10 saat video oynatımı, 40 saat müzik oynatımı yapmak mümkün. Bataryanın bekleme süresi 225 saat.


5.4 inç ekrana sahip olan iphone 5 fiyat bakımından da uygun ve makul bir telefon. İphone 5’i yakından inceleyip teknik özellikleri ve fiyatı hakkında detaylı bilgi almak için http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/apple-iphone/5s-16gb-p148952845 sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Ürünün fiyatını karşılaştırma yapabilir, satın almak içinse siparişinizi safyadan yapabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.