-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çorap markaları tek adreste toplandı

ads
ads
Yazın gelmesiyle birlikte çoraplar da canlı renklere bürünmeye başlar. Çorap markaları da birbirinden sıcak tonlara yer verdikleri çorap kreasyonlarını sergilemeye koyulur. Çorap tutkunları ise kıyafetin bu ayrılmaz parçasının yeni modellerini görmek ve yaz sitiline karar vermek için canlanan vitrinleri takip etmeye başlar. Oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olduğu için yeni çorap modellerini takip etmek pek de kolay olmaz.

Tüm çorap markaları farklı renk ve dokuda çorap üretimi gerçekleştirirler. Bunlar arasından isenilen çorap modelini bulabilmek için uzun süreli alışverişler yapmak gerekebilir. Çünkü mağazalarda bulunan ürün stokları sınırlıdır ve beğenilen çorabın beden ya da rengini bulamama ihtimali yüksek olmaktadır. Talep edilen çorabı bulmayı mümkün hale getiren şey ise online alışverişi tercih etmektir.

Çorap markaları arasından beğenilen bir ton ve modelde çorap seçildikten sonra yapılabilecek en isabetli şey ise online alışveriş rahatlığını yaşamaktır. Bu tercih yalnızca sezonun en gözde ürünlerinin bir tıkla adrese kadar teslim edilmesini sağlamakla kalmaz aynı zamanda yeni ürünleri indirim fırsatları ile alabilme imkanı da verir.

Çorap markaları tek adreste toplandı


Dönemsel indirimleri yakalamanın yanı sıra toptan alışveriş yaparak da seçkin çorap markaları ürünleri çok daha düşük fiyatlara yakalanabilir. Çok al az öde sloganıyla hareket eden coraptoptancisi.com bu alışveriş kategorisi içerinde öne çıkan adreslerden biri olma özelliğini taşımaktadır.  Aytuğ Çorap, Penti çorap , Müjde Çorap, Bolero, Daymod, Dore Çorap, NordSox, Oral Çorap, Termal Mest, Roff gibi çorap markaları ile hizmet veren online alışveriş platformu toplu alımlarda yüzde 60’a varan indirim seçenekleri sunmaktadır. İstanbul’da bulunan fabrikasından Türkiye’nin her yerine gönderim sağlayan coraptoptancisi.com ödeme kolaylıkları ile de dikkat çekmektedir. Sezonun trend çoraplarını evden ayrılmadan satın alma keyfini yaşatan web sitesi, kapıda ödeme, kredi kartına taksit, eft ya da havale seçeneklerinde indirim fırsatı gibi kolaylıklardan da faydalanmayı sağlamaktadır. Beğenilmeyen ya da ihtiyacı karşılamayan bir ürünün değişimi ya da iadesi konusunda da garanti veren coraptoptancisi.com müşteri hizmetleri her türlü soru için 7/24 ulaşılabilir olmaktadır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Çorap diyip geçmemek lazım zaten gerçekten ben çorap kalitesine çok önem veririm. Teşekkürler güzel paylaşım için.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.