-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Hayat Kitabı Filmi (2014)

ads
ads

Hayat Kitabı - The Book of Life Filmi Hakkında


Hayat kitabı filminin Türkiye'deki vizyon tarihi 5 haziran 2015'tir. Tür olarak animasyon, aile, macera ve komedi içeriklidir. Hayat kitabı filminin yönetmeni "Jorge R. Gutiérrez
ve seslendiren kadro "Umut Tabak , Gizem Gülen , Ali Rıza Kubilay , Ercan Demirel , Özden Ayyıldız" ile ortalama 1 saat 35 dakika sürmektedir. Filmin orjinal ismi "The Book of Life" IMDb puanı 29.998 oyla  10 üzerinden 7.3 olarak belirlenmiştir.


Hayat Kitabı Filmi (2014)



Hayat Kitabı - The Book of Life Filminin özeti:


Manolo, macerayı çok seven biridir. Bu yüzden birçok hayali vardır. Fakat ailesinin dedikleri ile kendi hayalleri arasında kalmıştır. Çok başarılı bir boğa güreşçisi olsa da gerçekten istediği ve yapmak istediği en büyük hayali ise  gitar çalmaktır. Hayallerinin prensesi Maria'ya kavuşabilmek için de en iyi arkadaşı Joaquin'le beraber 3 değişik dünyada birbirinden farklı aksiyon ve macera dolu anılara imza atacaktır.

Hayat Kitabı (Book Of Life) Türkçe Fragman İzle

Not: Bu video "Film Günlükleri" ismindeki Youtube kanalından alınmıştır.



Bir önceki sinema filmi "Kulübe Filmi (2011)" tanıtımının yapıldığı konumuza göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Hayat kitabı filmi diğer filmler gibi değil gerçekten çok ilginç ve çekici kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.