-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Hızlı kilo vermek istiyorsanız bu diyetler size göre

ads
ads
Hızlı kilo vermek istiyorsanız bu diyetler size göre
Hızlı kilo vermek isteyenler, ya yaz aylarına hazır olmayanlar, ya özel davetlerde baş gösterecek olanlar ya da hayal ettikleri kıyafetlerin içerisine bir an önce girmek istenlerdir. Ha birde gerçekten fazla kilolarından kurtularak bir an önce sağlık yaşama geçmek isteyen kişilerdir.
 Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için ideal kiloya sahip olabilmek önemlidir. Fit bit vücuda sahip olmak, kendine güvenin anahtarı niteliğindedir.



Kilo vermek istiyorum diyerek çeşitli diyetleri araştıran, okunmadık zayıflama dergisi bırakmayan ve her gün onlarca farklı sitenin farklı zayıflama formülünü denemeye kalkışanlar, Hızlı kilo vermek istiyorsanız bu diyetler size göre;

Maydanozkürü diyeti: 15 gün boyunca ard arda aç karnına tüketilmesi gereken maydanoz kürü, 10 sap maydanoz ve 1 limon ile hazırlanmaktadır. Bu kürü blenderden sıvı elde edere tüketebilirsiniz.
Not: 15 günün ardından 1 hafta ara vermeniz gerekmektedir.

Limon diyeti: kullanıcılar yaptıkları yorumlarda haftada 2 kilo verme konusunda etkili sonuçlardan bahsediyor. Limon gerçekten yağ yakımı konusunda çok etkili bir besin. Hem vücut direncini arttırıyor hem de diğer yandan yağ yakmanız için destek veriyor.

Limon diyeti nedir diye mera k edenler için kısaca açıklama gerekirse sıradan herhangi bir diyet yanında 1 bardak tüketilmekte olan limon suyudur. Diğer sıvıların yerine her defasında limon suyu tüketerek sizlerde limon diyetini kolayca uygulayabilirsiniz
Hızlı kiloverme konusunda olumu sonuçları ortaya çıkartan pırasa çayı ise bayanların ilk tercih ettiği diyetlerin başında geliyor.

Bu ve bunun gibi oldukça etkili diyet isimlerini ve programlarını sizlerde site adresimiz üzerinden öğrenebilir ve hemen şimdi uygulamaya koyabilirsiniz. Unutmayın kilo vermek için gerçekten istekli v sabırlı olmak ilk şart.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Haftada 2 kilo verme cidden çok iyi bence, hızlı kilo verme diyetlerinde en önemli husus bence sağlıklı bir şekilde kilo verme.

    YanıtlaSil
  2. Hızlı kilo vermek baya zor benim tavsiyem patates ve yoğurt diyetini deneyin. Onda hızlı sonuç alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Aslında kiloyu hızlı vermekte çok doğru bir davranış değil bunlar verme hızını arttırır elbette

    YanıtlaSil
  4. Hızlı kilo vermek için öncelikle kimyasal haplar falan kullanmayın bunlar erken kilo verdirir fakat nedeni iştahtan kesmekte belli bir süre sonra bunlara alışkanlık hale gelmekte o yüzden yürüyüş yaparak kilo vermenizi tavsite ederim geceleri yemek yememe dikkat gösterirseniz kilo verirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hizli kilo vermek bence cok saglikli degil. Boyle seyelrle bunyeyi sarsmamak gerek

      Sil
  5. Zencefil ve limonun yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır bu yüzden çok faydalı

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.