-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Piezo Burun Cerrahisi Nedir?

ads
ads
Burun estetiği çoğu durumlarda gerekli hale gelmiştir. Oldukça zor bir operasyon olan burun estetiği başarıya ulaşana kadar oldukça zor süreçler geçmektedir. Bu sebeple burun estetiği operasyonu yeni teknikler geliştirilerek daha kolay hale gelmiştir. Üç boyutlu mikro ses dalgaları kullanarak geliştirilen bir yöntem bulunmaktadır. Bu yöntem oldukça avantajlı ve burun estetiğinden korkanlar için oldukça heyecan veren bir yöntemdir. Bu yöntemin adı ise Piezo Burun Cerrahisi’dir.

Piezo Burun Cerrahisin Kullanımı


Burun kemiklerinin kırmada en iyi yöntem olan Piezo Burun Cerrahisi diğer adı ile ultrasonik burun estetiği klasik yöntemlerden biraz daha farklılık göstermektedir.  Normal olarak yapılan burun estetiklerinde hata payı her zaman bulunmaktadır.  Ancak bu cerrahi yönteminde kullanılan Piezo cihazı yumuşak dokulara zarar vermemektedir. Bu cihaz sadece kemik dokusunu kesmektedir. Bu alet en doğru şekilde kullanıldığında hiçbir şekilde hasar bırakmamaktadır. Bu yöntemde daha az travma ve şişlik oluşmaktadır.  Bu sebeple oldukça fazla talep görmektedir. Ülkemizde kullanımının yaygınlaşması ile Piezo Burun Cerrahisi kemik ameliyatlarında kullanılan en son yöntemlerdendir.


Piezo Burun Cerrahisi Nedir?



Piezo Burun Cerrahisi’nin Avantajları

Kemik kesilmesi sonrasında oluşan şişlikler hastalar için sorun teşkil etmektedir. Bu sorun piezo cihazı tarafından en aza indirilmiştir. Kemikleri kırmadan şekil verebilen bu cihaz kırık kemik hatlarını ortadan kaldırmaktadır.  Kemik şeklini oluşturmak normal estetiklerde zor olabilmektedir. Uzman ellerde her ne kadar başarılı olunabilse de piezo cihaz ile bu sorun en aza indirgenmiştir. Bu cerrahinin bir diğer en önemli avantajı ise hızlı bir iyileşme süreci vardır. Genel olarak;

  • -         Morluk ve şişlik Piezo Burun Estetiği yöntemi ile oldukça azdır.

  • -         Kemiklere kolay şekil verilebilmesi

  • -         Hızlı iyileşme süreci


gibi özellikleri barındırdığı için vazgeçilemez yöntemler arasında sayılmaktadır.

Piezo Burun Cerrahisi Yönteminde Doktor Faktörü


Burun estetiği oldukça zor operasyon olarak bilinmektedir. Yüzünüzün şeklini ve görünüşünü tamamen değiştirebilecek güce sahip olan burun, estetik açıdan ve sağlık açısından gerekli durumlarda müdahale edilmesi gereken organlardan birisidir. Teknolojiyi takip eden ve bu konuda uzman kişilerin müdahale etmesi tüm hayatınızı etkileyecek türdendir. Bu sebeple uzman doktorun yapacağı bu müdahalede daha sağlıklı sonuçlar alınabilecektir. Daha iyi sonuçlar alınabilen Piezo Burun Cerrahisi sayesinde artık daha kolay bir şekilde kemiklere şekil verilebilmesi ile cerrahların da en çok tercih ettiği bir yöntem olmuştur. Burun estetiğinin başarısı cerrahın başarısıdır. Cerrahlarında başarısı kullandığı yöntemlere göre değişiklik göstermektedir.


Bu yazı FBM Estetik Merkezi’nin sponsorluğunda yazdırılmıştır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.