-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Program ve Oyun İndir

ads
ads

En Kolay Oyun, Program ve Duaları İndirme


Genel olarak birçok  programa ihtiyacımız oluyor.  Yeni yeni programlar çıkıyor ve teknolojinin de çok  hızlı ilerlemesi sonucunda yeni programlara ihtiyaç duyuyoruz. Bununla birlikte özellikle  biligsayarımıza  format attığımızda ise mutlaka ve mutlaka bizim ihtiyacımız olan yazılımları indirmemiz gerekli oluyor.  Bunun için de arama motorlarında sitenize zarar verecek sitelerden indirmek yerine sizlere iF ailesi olarak sunacağımız ihtiyacınızı kökünden halledecek indir sitesini tavsiye ederiz.  

"http://www.habule.com/" da  onlarca program bulabilirsiniz. Sizlere gerekli olan birçok legal yani yasal programları indirmeniz mümkündür.  Yasal olmayan  program indirme sitelerini kesinlikle sizlere tavsiye etmeyiz çünkü   programlar ücretli olduğu için illegal yoldan indirmenizi sağlayıp sizlere aslında programla birlikte virüste gönderebiliyorlar. Bu konuda çok dikkatli olmanızı öneririz. 

Habule sadece bir program indirme sitesi değil aynı zamanda oyunları da indirme imkanı sunan oldukça kaliteli bir sitedir. Eski zamanlarda  böyle bilgisayarlar yoktu  ve oyunları bu zamanın gençleri  gibi İnternet üzerinden oynama şansımızda yoktu.  Ve dışarıda mahalle aralarında parklarda kendi hayal gücümüze göre oyunlar  üretir ilkel şekilde oynardık. Tabi o günlerin yeri ayrı ve bir daha gelmez. Ancak artık teknolojinin neredeyse zirvesine çıkmış durumdayız ve bu oyun sevdası sadece gençleri değil artık orta ve üstü  yaşta insanları bile kendine bağlamıştır. En çok oynanan oyunlar arasında android oyunlar gelmektedir. Çünkü en çok kullanılan mobil cihaz genelde android olduğu içindir.  Bu sebeple birçok oyunu adı geçen siteden indirebilir.  Hoşunuza gidecek yeni ve güncel oyunları çok rahat şekilde bulabileceğiniz bu  platformda çok rahat edecek ve çok bekleme yapmadan hızlı şekilde mobil cihazınıza oyun inmiş olacak. Zaten kullanıcı veya ziyaretçi içinde önemli olan muhakkak hızdır. Ve zaman çok değerlidir bu hızlı çağda olduğumuz halde. 

Bu ikilinin haricinde İslami açıdan da sizlere  fayda sağlayacak dualar indirebilirsiniz. Bunlardan biri de Yasin suresidir. Yasin suresini ezberlemek için Yasin indir bağlantısını kullanarak rahatlıkla indirebilirsiniz.  Bu sebeple Yasin suresini hem dinler hemde dinledikçe  yavaş yavaş ezberlemiş olusunuz. Benim naçizane  önerim  bu tür duaları, sureleri indirip  zamanınızı boşa harcamak yerine dinleyerek ezber yapmanızdır. Ve sizlere çok faydası da olacaktır. Tabi artık bu seçim size kalmış bir durumdur. 


Program ve Oyun İndir


Sadece Yasin suresi değil Kuran-ı Kerim'de bulunan birçok sure yer almaktadır dilediğinizi indirip dinleyebilir ve ezber yapabilirsiniz. 

Son sözler:  Bu yazı ibrahimfirat.net için Habule tarafından ziyaretçileri bilgilendirmek amaçlı yazılmış olup aynı zamanda tek tıkla birçok program,  oyun ve bazı gereksinimleri incelemenizi sağlamaya yarayacak  faydalı makaleler olarak üretilmiştir. 

Saygılar...  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.