-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Ölümcül Deney

ads
ads

Ölümcül Deney Filmi


Vizyon Tarihi 20 Eylül 2002 (1 saat 40dk)
Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Oyuncular: Milla Jovovich, Eric Mabius, Michelle Rodriguez
Tür Korku , Fantastik , Bilimkurgu , Gerilim , Aksiyon
Ülke Fransa , İngiltere , Almanya

Ölümcül Deney Filminin özeti:


Raccoon şehrinin dışında Umbrella Corporation isimli bir ortaklık tarafından yönetilen, Hive isimli bir genetik muayene merkezi bulunmaktadır. tetkikat esnasında geçerli deneylerden birinde üretilen T-virus isimli virüsü ele geçiren bir hırsız bu virüsü Hive binasının içerisine salar. Virüs The Red Quinn isimli yapmacık zekayı ele geçirir ve sonrasında merkezdeki herkese bulaştırmaya başlar. bütün personel zombiye dönüşür ve bu zombiler Red Quinn tarafından yönetilir. Red Quinn'i bastırmak için merkeze gelen bir kol bu suni zeka makineyle savaşırken zombilerle bile mir etmeye çalışacaktır. ....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Çok sevdiğim bir seri oldu Ölümcül Deney. PS 1 varken oynadığım oyunlar aklıma geldi ah ah çok iyi oyunlardı o zamanlarım için :)

    YanıtlaSil
  2. Muhteşem bir seri. Bütün seriyi izledim. Daha yeni çıkacak mı emin değilim ama bence burada bırakmaları lazım.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.