-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Pars: Kiraz Operasyonu

ads
ads

Pars: Kiraz Operasyonu Filmi


Vizyon Tarihi 20 Nisan 2007 (2s 20dk)
Yönetmen: Osman Sınav
Oyuncular: Mehmet Kurtulus, Nida Safak, Selçuk Yöntem
Tür Aksiyon
Ülke Türkiye

Pars: Kiraz Operasyonu Filminin özeti:


Atilla, narkotik çeteleri, torbacılar, gece hayatındaki problemli odaklar ile haşır nesir tamamlanmak zorunda olan bir güven mensubudur. İstikbâlinin balaban olduğunu düşünenlerin sayısı teşkilatta bir hayli fazladır. İstanbul kolluk örgütünün en kabiliyetli polislerinden biri olan Atilla çalıştığı uyuşturucu departmanının gözbebeği haline gelmiştir.

Atilla'nın hayattaki hiç amacı yıllar evvela gözü önünde katledilen babası Başkomiser Ertuğrul'un öcünü alabilmektir. büyük bir fariza olan bir operasyonu halletmek şartıyla olan babası yıllar evvel çete üyeleri tarafından ailesinin gözleri uğrunda öldürülmüştür. O günden bu yana öç için canlı 'Pars' lakaplı Atilla, bir gün hayalini kurduğu fırsatı yakalar. Ülkenin en muhteşem maden şebekelerinden birinin liderini yakalayan Atilla bazen muzlim güçler tarafından görevden alınır. ancak bu hail onu idealinden alıkoymayacak, bu kavi yolda kol arkadaşları aracılığıyla da majör bir destekle karşılanacaktır....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Konusu biraz saçma olmuş fakat film izlenemeyecek derecede kötü degil. zaten Osman Sınav'ın yönettigi filmleri hep izlemişimdir. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. osman sinav bu filmin senaryosunu 5 senede yazdığını söylemiş.insanın içinden 5 senede yaza yaza bunu mu yazdın? demek geliyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.