-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Lenovo Vibe Z2 Pro

ads
ads

Lenovo Vibe Z2 Pro tanıtıldı


Teknolojinin yep yeni soluk "Lenovo" Üst seviye akıllı telefon piyasasında adından söz ettiren merakla beklenen modeli Vibe Z2 Pro ismiyle tanıtımı gerçekleştirildi.


Lenovo Vibe Z2 Pro Özellikleri

Genel olarak yeni üst seviye akıllı telefonu incelediğimizde metal bir kasanın olduğunu görüyoruz. Metal kasa 7.7mm ebatında ve  6-inç büyüklükte 2K ekrana sahip olan , Snapdragon 801AC işlemcisini bünyesinde barındıran bunun yanı sıra  4000mAh kapasite olduğu belirtilmiş  pili ile oldukça iddialı bir telefon olduğu belli oluyor.

Lenovo Vibe Z2 Pro akıllı cep telefonunu 05.08.2014 tarihinde tanıtımını resmi olarak gerçekleştirmiştir.Vibe Z2 Pro, Motorola'nın cep telefonu kısmını  Google'dan satın almış ve  bu bölüme  ne kadar değer verdiğini göstermiştir. Lenovo'nun en iddialı adımlarından biride zaten budur.  Tasarımı ile gönülleri hoş eden çok iddialı ve  farklı bir yapısıyla teknolojide çığır açacak gibi gözüküyor. Bu tasarım ve özellikler ile dünya devlerini geride bırakacağı aşikardır.  2.5GHz hızda çalışmakta olan  ve yanı sıra ayrıca 3GB Ram kapasitesi ile üstün performans sergilemektedir.


Lenovo Vibe Z2 Pro



Gayet yüksek donanımlı bir telefon  4000mAh kapasiteli pille yer veren ve bu teknolojileri birleştiren ve bundan dolayı ilk akıllı cep telefonu olma şanına ulşamıştır.Sadece bunlarla bitmiyor, 16MP çözünürlükte kameraya yer verilmiş bunun ile yüksek kaliteli görüntülere ek olarak 4K video kaydınıda rahatlıkla yapabilme imkanı kullanıcısına sağlıyor.  Android 4.4.2 işletim sistemini kullanan bu model  üstün seviye  ile çift SIM kart ve 4G desteğinide  aynı özellikler ile  sunan tek  model. Lenovo üreticisinin  hemen her aşamasında da  ciddi emek ve mühendislik olduğu gayet net bir şekilde anlaşılmaktadır. Ekran genişliği  ve donanımı yönüyle  Sony Xperia Z Ultra gibi cihazlara rakip olacak. Aynı zamanda Samsung Galaxy Note 4   rakip olabilir.


Bir çok özelliği içinde bulunduran bu cihaz Huawei Ascend Mate 3 ve ZTE'nin yeni Nubia modeliyle beraber Lenovo Vibe Z2 Pro'nun rekabet içerisine gireceği cep telefonları arasında göstermek mümkündür.


Bir önceki yazımız >>   İPhone 6 tarihi belirlendi

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.