-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Dudak Biçimine Göre Kişilik Testi

ads
ads
Dudak Biçimine Göre Kişilik Testi
Bir önceki konumuzda el şekli ile insan analizi bilgilerini paylaşmıştık. Bu konumuzda dudak şekline göre kişiliğinizi öğreneceksiniz. Vücudumuzun birçok organı insanların karakter yapısını yansıtmaktadır. Bilim adamlarının araştırmalarına göre dudak analizi kendinizi tanıyın.

1. Üçgen Dudak Biçimi: Genel olarak kendilerini arka planda bırakarak başarılı olmaları için başkalarına yardım eden kişiliklerdir. Oldukça yardım sever kişilerdir.

2. Dikdörtgen dudak biçimi:  Aile içindeki herhangi bir sorunu çözmede oldukça etkilidir. Kısaca  problem çözücü kişilik diyebiliriz. 

3. Kapalı Dudak Biçimi: Genel olarak çok inatçı kişiliğe sahiptirler. Herhangi bir karar verdiğinde onu değiştirmesi için hiç uğraşmanıza gerek yok. 

4. Açık Kenarlı Dudak Biçimi: Çabuk sıkılan kişiliklerdir.

5. Keskin Alt Dudak Biçimi: Gayet çömert ve etkileyici birisi, kendini çok rahat şekilde ifade eden birisiniz ve iyilik yapmaktan çok hoşlanan kişiliklerin arasındasınız. 

6. Üzgün Dudak Biçimi: Bu tip kişiler oldukça gergin ve hüzünlüdür.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Sezen Aksu gibi kalın dudakların anlamı ve gizemi nedir. Birde halk dilinde kezbangiller olarak adlandırılan kızların fotoğraflarda dudaklarını bürüştürmesinin anlamı nedir aklımda deli sorular :=))

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.