-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yemen'deki Cami Saldırıları

ads
ads
Yemen'deki Haşuş ve Bedir camilerine düzenlenen saldırıda 137 kişi hayatını kaybederken 340'tan fazla kişi de yaralandı. 


Yemen'deki Cami Saldırıları


20 Mart Cuma namazı günü vaktinde gerçekleşen saldırıyı, - sözde- İslam adına hareket ettiğini iddia eden IŞiD İsimli terör örgütü üstlendi. Ortadoğu'daki Müslüman halkları katleden, insanları yurtlarından eden, bölgedeki tarihi ve medeniyeti  yok eden bu caniler bir ur gibi her geçen gün palazlanıyor. İslam dinine ve Müslümanlara bu denli zarar veren bu oluşumun bir proje olduğu her halinden belli olurken, bu zulümlerin İslam adına yapıldığının ileri sürülmesi olayın bir başka acıklı boyutunu oluşturuyor. 

Allah zalime fırsat vermesin, onları "Kahhar" ismi şerifiyle kahretsin

Amin. 

Kaynak >> gençokur dergisi "Semerkand

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.