-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Bonzai Satışı Yapan Siteler Hakkında

ads
ads
Bonzai Satışı Yapan Siteler Hakkında
Bonzai, asrın en tehlikeli uyuşturucu maddeleri arasında yerini almaktadır. Bundan  ortalama 5 sene önce yani 2010 yılında kullanım oranı yavaş yavaş dünya genelinde yaygınlaşmaya başlamıştı.  İlk sıralarda bonzai satışı İnternet üzerinden yapılmaktaydı ve bazı bilgilere göre halen satışları yapılmaktadır. 

Zamanımızın en kötü ve can alıcı maddesi olan  bu zehirle insanların hayatını karartan insanlar çoğalmaya başladı ve teknolojinin gelişmesi ve İnternet çağında olduğumuz dönemimizde satışları yapılan aynı zamanda dikkat çeken nokta  birçok arama motorlarında en ön sıralarda yer alan bonzai satışı aramaları yoğunluktadır. Bundan dolayı bu tür sitelere veya kişilere İnternet üzerinden denk gelirseniz eğer gerekli yerlere bildirmenizi ve şikayet etmenizi rica ederiz.

Çünkü bonzai denilen illet gençliği yok etmekte ve hızını tam sürat almış şekilde ilerlemektedir. İnsanlara yardımcı olmak ve bu beladan kurtarmak için herkesin bir şeyler yapması gerekiyor. Zehir tacirlerine prim vermemek ve suskun kalmamak lazımdır. Aksi halde sonu pişmanlık olur. Bizlerin görevi elimizden geldiği kadar bu tür maddelere karşı savaş açmak ve bir kişi dahi olsa kurtarmak için tüm gerekenleri  yapmamız şarttır. 

Madde bağımlılığı araştırmaları sonucunda  bonzai "sentetik kannabinoidler" adı verildi. Ülkemizde ve dünya çapında jamaika ve bonzai olarak ve bazen farklı isimlerle de insanlara sunulmaktadır. İsimler değişik olmasına  rağmen etkileri aynı denecek kadar farksızdır. İnsanlara masum gibi gösterilerek gençleri zehirlemeye devam etmektedirler. 

Bu yüzden ne olursa olsun bir kere dahi olsa denenmemeli çok tehlikeli olduğu bilinmeli ve bilmeyenlere anlatılmalı aynı zamanda yakın çevrenizde kullananlar varsa bu bağımlılıktan kurtulması için gereken tedavi yöntemlerini uygulatılmalıdır. 

Artık üstünden  5 sene  gibi zaman geçmesine karşın ve bilgilendirici makaleler sonucunda kullanan ve kullanmayan çok kişi bonzai türevi "sentetik kannabinoidler"ın ne denli zehirli ve kötü olduğunu az veya çok anladılar. Bazıları bırakmak için çabalarken bazıları bırakmıştır. Bırakanları örnek alarak veya bu tür maddeden hayatını kaybeden insanları göz önünde bulundurarak bir daha kullanmamaya karar verip asla ve asla yanından bile geçilmemelidir.

Sık sık yaşamını  yitirenlerin haberleri gelmeye başlayınca uzmanlar araştırmalara başladı ve bundan dolayı ele geçen bilgilerde 22 İnternet sitesinde satışının yapıldığını ortaya çıkardılar.  Bonzai maddesi esrar, ecstasy ve captagon maddeleri ile birlikte piyasaya sürülüyor" denildi...

Bir çok yazımızda olduğu gibi uyuşturucu maddelerin özellikle bonzainin zararlarını en detaylı şekilde anlattık dilerseniz yazımızı okuyabilirsiniz dilerseniz aağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. 

Bonzai ve tüm zararlarını okumak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın...

http://www.ibrahimfirat.net/2012/08/bonzai-jamaica-nedir-zararlar-oldurur.html

Bonzai zararları hakkında bilgi edinmek için videoyu izleyebilirsiniz..





Not: Lütfen bu bilgileri paylaşarak çok insanın okumasını ve bilgilenmesini sağlayınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.