-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Damalı Zeminlerin Anlamı

ads
ads
Damalı Zemin'de bu evrenin daha doğrusu başka alemler ile görüşmenin simgesi olduğu belirtilmektedir Bir  rivayete göre Hz. Süleyman peygamberin  yaptırmış olduğu tapınağın zemininin bu şekilde olduğu dile getirilmiştir. Bunun nedeni ise rivayete göre cinler ile temas halinde olabilmesi içinmiş.

Damalı Zeminlerin Anlamı

                            1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. İllimunatiye ait bir çok sembol olduğu zaten biliniyor ve düşünülüyor ancak damalı zemin, kuru kafa gibi sembollerin tam olarak onların olmadığını düşünüyorum. Bunlar ile ilgili herhangi bir kanıt yada makaleye rastlamadım.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.