-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hills Kedi Ve Köpek Maması İçin Ekonomik Tercih Petmamashop.com

ads
ads
Uzman üreticilerin elinden çıkan mamalar ve aksesuarlar kuşkusuz hayvan dostlarınız için çok daha kaliteli bir yaşam sunuyor. Mama konusunda birçok veteriner ve hayvan dostunun ise tercihi hep aynıdır. Hills mama sektördeki 100 yıla yaklaşan deneyimi ile üst düzey mamalar arasında en iyi tercihlerden biri konumunda. Dünya'nın ilk bağırsak tedavisine uygun mamasını 1949 yılında üreten firma kedi obezitesi konusunda açtığı savaşa devam ediyor.



Doğru bir beslenme planı ile yaşamak tüm canlılar için olduğu kadar evcil dostlarınız için de önemli. Kedi dostlarınız için tercih edebileceğiniz en iyi ürünlerden biri olan hills kedimaması içeriği ile üst seviyelerde yer alıyor. Tabiki markanın bir diğer ürün grubu sevimli köpek dostlarımızı ilgilendiriyor. Hills köpek maması tüketen köpek dostlarımızın çok daha uzun ve sağlıklı bir yaşam sürdükleri ise bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir. Türkiye'de üst düzen ürünleri uygun koşullar ile sunan mağazalar içinde  petmamashop.com en ön sıralarda yer alıyor. Birçok hayvan dostu güvenilir alışverişin huzurunu yaşarken, dostlarının mutluluğunu da ön planda tutuyor. Sitenin ürünlerini incelemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.


https://www.petmamashop.com/hills-kopek-mamasi

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Evet buda basli basina bir sektor kedi kopek icin bile bir cok yemek cesidi var

    YanıtlaSil
  2. hill's öneririm biraz pahalıdır diger mamalara gçre ancak kaliteli bir mamadır.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.