-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kepek Sorunu

ads
ads
Saçların kepeklenmesini saç diplerinin kurumasına bağlı olduğunu düşünenler var. Ancak bu tam olarak doğru bir kanı değildir. En çok kepeklenme meydana gelen saçlar ise yağlı olan derilerde meydana gelir. Her gün saçlarınızı yıkıyorsunuz ve kuruma oluyorsa aynı zamanda da kepeklenme meydana geliyorsa, bunun için yapmanız gereken saç ve derinize göre şampuan kullanmanız gerekmektedir.

Kepek Sorunu

1  2  3  4  5


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. saçlarımda büyük kepek sorunu vardı ancak doğal zeytinyağı ile yıkamaya başladım ve artık kepekten eser kalmadı. Hem besliyor hemde güçleniyor zeytinyağ sabunu ile

    YanıtlaSil
  2. Arkdaşlar saçınızda kepek ve yağlanma sorunu yaşıyorsanız saçlarınızı öncellikle daha az sıklıkla yıkamayı deneyin. Ayrıca çok soğuk olmayan havalarda saçınızı soğuk su ile yıkarsanız farkı göreceksiniz.

    YanıtlaSil
  3. ben bu kepek sorununa karşı etkili şampuanların pek de düzelttiğine inanmayanlardanım. Çünkü kimisinde çözen şampuan bende tam tersi etki yapıyor. Esasında kepeğin olma sebebi saç dipleri ile alakalı bir sorun ki saç kremi bir nebze yumuşatacağından o diplerin sorununa da çözüm olacaktır diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  4. head and shoulder, clear vs. ne kullanıyorsanız bırakın, en yakın eczaneye gidin tıbbi şampuan alın.

    YanıtlaSil
  5. Saçıma o kadar özen gösteren biri olarak bence en doğru seçim şampuandır herhangi bir marka vermeyeceğim cünkü her saça her şampuan olmuyor ve devamlı şampuanda değiştirilmemelidir. Bu yazı sayesinde bende yanlış yaptığım bazı yerleri öğrenmiş oldum

    YanıtlaSil
  6. Kepek sorunu biraz da mevsim geçişleriyle alakalı. Saçlarım ve saç diğlerim oldukça kuru olmasına rağmen bahardan yaz aylarına geçiş döneminde ciddi kepek sorunuyla karşılaşıyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.