-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kuruması için kendi haline bırakmak

ads
ads
Bilinen bu yanlış saçlarınıza daha çok zarar vermektedir. Fön makinesi ile kurutmak yerine normal olarak doğal şekilde kurumasını beklemenin doğru olduğunu düşünen ve uygulayan çok insan vardır. Ancak doğal kurutma yöntemi saç tellerine zarar verdiği gibi uzun süre ıslak kalan ve kurumasını beklediğiniz zaman diliminde ise saç diplerinden itibaren saç telleriniz şişer ve zarar görür.

Doğru olanı ise ise bir süre ıslak kaldıktan sonra düşük ısı ile fön makinesi ile kurutmaktır. Bildiğiniz gibi  sürekli fön kullanmakta zararlıdır ama  fön saç yüzeyine zarar verir. Diğer türlü kurutma yöntemi fön ile kurutmadan daha çok kat kat zarar verecek türdendir.

Kuruması için kendi haline bırakmak

1  2  3  4  5


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. hatalı olarak belirtilen çoğu işlemi yapıyoruz galiba demekki daha dikkatli davranmak gerekiyor

    YanıtlaSil
  2. Saç bakımı ile ilgili gerçekten önemli bilgiler vermişsiniz. Bu konu hakkında daha önce benimde yazım oldu ama bu kadar derinlemesine işlememişim konuyu mesela saçların kendi kendine kuruması hakkındaki bilgim hiç yanlışmış.

    YanıtlaSil
  3. saç bakımına çok dikkat edenlerden birisiyim.kullanmadığım ürün kalmadı diyebilirim böyle olunca çevremdeki herkesden güzel itiraflar almakta çok hoşuma gidiyor:)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.