-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Sniper 3D Assassin v1.9.2

ads
ads

Sniper 3D Assassin v1.9.2 Oyunu İndir.

Sniper 3D Assassin v1.9.2 android cep telefonu oyunu tanıtımı:



Nişan al ve hedefi vur. Nişancılık oyunları günümüzde çok rağbet gören oyunlardır. Bu android oyununun ismi "Sniper 3D Assassin" geliştirilmiş versiyonudur. Bu versiyon ile daha eğlenceli bir hal almış ve yeni silahlar ile nişan talimi yapabilirsiniz.

Sniper 3D Assassin v1.9.2


Oyun oldukça kaliteli ve 3D ile grafikleri ile dikkat çekmektedir. Bu atış oyunu ücretsizdir. Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Veya aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Oyunun dili: İngilizce boyutu ise 15 MB'dır. "Android 2.3 ve üzeri" sistemlerinize kurabilirsiniz. 

Sniper 3D Assassin v1.9.2 oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanmanız yeterlidir.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fungames.sniper3d

Bir önceki android oyunu "Six-Guns Gang Showdown v2.9.0h"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Çok kaliteli ve güzel bir oyun. Boyutuda bu özelliklerine rağmen sadece 15 mb olması çok güzel. Bence oyunu denemelisiniz oldukça güzel.

    YanıtlaSil
  2. Nişancılık oyunlarını çok seviyorum Sniper 3D Android'deki en iyi keskin nişancı oyunlarından bir tanesi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Geçenlerde buna bener bir oyun indirmiştim ios'ta bu oyun olmadığı için buna yakınını indirdim ama bu oyundan aldığım zevki almadım gerçekten güzel oyun yapmışlar

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.