-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Youtube Videolarını Programsız İndirin

ads
ads

En Kolay Şekilde Youtube Video İndir


Dünyanın en büyük ve en çok kullanılan Google'ın video servisi olan YouTube videoları bizlere çok geniş kapsamlı izlenimler sunmaktadır. Youtube'dan sadece video izleyen biriyseniz, bazen video indirme gibi işlem gerçekleştirmekte isteyebilirsiniz. 


Youtube Videolarını Programsız İndirin


Youtube videolarını indirmek için çok seçenekler vardır. Bunların en başında istediğiniz videoyu indirmek için birçok yazılımcı tarafından video indirme programları yapılmıştır. Kimisi ücretli kimisi ücretsiz olarak sunulmuştur. 

Biz burada sizlere hiç zahmet çekmeden, herhangi bir programı bilgisayarınıza indirip kurmanıza gerek kalmadan youtube videolarını programsız bir şekilde çok kısa yoldan nasıl indireceğinizi  açıklayalım:


Programsız Video İndirme Adımları:


* Öncelikle Youtube adresine girerek herhangi bir videoyu açın.
* Tarayıcınızın en süt adres bölümünde şuna benzer bir link gözükecek  "https://www.youtube.com/watch?v=Q7FIIqENgM0"
* Bu bölüm çok önemli ve kolay. Adres kısmında youtube yazan yer ile bunu halledeceğiz. Bunun için yapmanız gereken tek şey "https://www.ssyoutube.com/watch?v=Q7FIIqENgM0" ss harflerini youtube yazan kısmın başına koymak ve enter tuşuna basmak.
* Bu aşamadan sonra karşınıza başka bir sayfa gelecek o sayfada hangi kalitede indirmek istediğiniz seçenekler olacak onlardan birini seçip indirebilirsiniz. 

Eğer yukarıdaki işlemlerle yapamadıysanız aşağıdaki videomuzu izleyiniz. 

Videoda ilk indirme işleminde www. olan yerin önüne ss harfi yaptığım için (hata nedeniyle) inmedi. Sonra www. sonuna ss yazarak indirmek için gerekli sayfaya gittiğini göreceksiniz.


Youtube Video İndirme Video izle




Bir önceki konumuzda "Facebook Video İndir" Facebook videolarını programsız şekilde en kolay şekilde nasıl indireceğinizi açıkladık.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

12 yorum:

  1. işte bu iyi oldu zira youtube dan sürekli eğitim videoları izliyordum böylece zahmetsizce indirip defalarca izleme imkanım olacak

    YanıtlaSil
  2. Bende su cocuk sarkilarini indirmeye calisiyordum cok faydali oldu tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Youtube videolarını zaten İDM ile indiriyorum rahat bir şekilde. Programla indirmek yerine konunuzdaki bağlantıya tıklayarak daha rahat indirdim. İndirmeyek isteyenler rahatlıkla kullanabilir. Ben çok beğendim...

    YanıtlaSil
  4. 2 saati aşan videolarda savefrom hata veriyor. freemake buna alternatif olarak kullanılabilir.

    YanıtlaSil
  5. Youtubedan video indirmek için bi ton uğraş sergiliyordum ama artık bu yol sayesinde hemen ve uğraşsız indirebileceğim teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. İnternet Download Manager'i olanlar için çok daha basit olmayacaktır ama İDM'si olanlar ve lisansı olmayanlar için alternatif birşey aramaya gerek yok bu tip işlerde böyle SS ile iş bitirebilirsiniz... Gerçekten güzel faydalı bir hizmet olmuş...

    YanıtlaSil
  7. Bu özelliği biliyordum ama linkin önüne ne yazıyorduk onu unutmuştum oldukça kolay ve pratik bir yol.

    YanıtlaSil
  8. İnternet Download Manager ve türevinde bir programı bulunmayanlar için gayet faydalı bir bilgi olmuş, ben daha önce hiç duymamıştım sayenizde öğrendim. Bu sayede direk indirebiliyormuşum denedim ve şunu da belirtmek isterim ki çok hızlı. Sağolun tekrardan teşekkürler...

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkürler sonunda kurtuldum şu sürekli hata veren bilgisayarı kastıran uzantı ve programlardan. Herkesin bilmesi lazım bunu çok faydalı. Güzel bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil
  10. vay böyle bir yöntem olduğunu bilmiyordum bu iyi oldu paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. Tam aradığım program. Youtube de takip ettiğim kannalar ve arşivime eklemek istediğim videolar mevcut bunu nasıl yapabilirim derken konunuzu gördüm, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  12. Furkan S. Boyacı3 Nisan 2016 23:00

    bu program youtube vidolarını hangi formatta kaydetmeye imkan veriyor aceba bunu yazının içinde bulamadım, youtube videolarını MP4 formatında indirebileceğim bir program öneren var mı arkadaşlar. Açil teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.