-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » 2048 Oyunu

ads
ads

2048 v1.3.38(c) Oyunu İndir.

2048 v1.3.38(c) android cep telefonu oyunu

Bu bir zeka oyunu ve geliştirme oyunları arasında yer alır. İsmi 2048 olarak geçer. Oyunun amacı ise "2048, eş sayıların toplamından 2048 ve katlarına ulaşmayı hedeflemektir."

2048 Oyunu


Ekeranda beliren sayıları sola, sağa, aşağı ve yukarı doğru hareket ettirmek kaydı ile oynayabilmektesiniz. Bunları yaparken eş sayıları toplamanız gerekmektedir. Sonunda sayılar 2048 olduğu zaman oyunu kazanmış oluyorsunuz eğer tam tersi olursa oyunu kaybedersiniz. Bu oyun oldukça eğlenceli ve kısa zamanda sürekli kendini oynatan cinsten iyi bir ücretsiz sunulan oyundur. Android "2048 v1.3.38(c)" oyununu Google Play Store üzerinden idnirebilirsiniz.

Uyumluluk ve Gereksinimler:


* Android 2.3 ve üzeri sistemlerde çalışır.

* 4.75 MB dosya boyutuna sahiptir.

* Lisansı ücretsizdir.

* Dil desteği ise İngilizce'dir.


2048 v1.3.38(c) oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=game2048.b2048game.twozerofoureight2048.game

Bir önceki android oyunu >> "Ultimate Soccer Football v1.1.4"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. güzel bir oyun tavsiye ederim.Ancak oynayanların çok zamanını alıyor söyleyim size.Ama değer :)

    YanıtlaSil
  2. En iyi sayı bulmaca oyunu olduğunu düşünüyorum iyi vakit geçiriyor bir kötü yanı bolca reklam çıkıyor.

    YanıtlaSil
  3. inanilmaz sekilde konsantre oluyo insan ister istemez cunku kafana gore sayilari kaydirinca kisa sure icinde kitleniyor

    YanıtlaSil
  4. mobil oyun piyasasında her dönem bir moda olarak başlayan ve biten oyunlar olur. Bu oyun da bu şekilde bir döneme damga vurmuştu, geçen sene epey bir süre oynadım. 2048'de yapmaya başladım ve mantığını anlayınca sıkıldım bıraktım...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.