-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Addmefast Youtube Abonelerinizi Çoğaltın

ads
ads

Addmefast İle Abone Nasıl Kasılır?

Bu konumuzda Youtube ile ilgili bazı arkadaşlar addmefast ile abone çoğaltmak işinde bazı kısımları yapamadıkları için net olarak  hatasız şekilde nasıl abonelerini çoğaltacağınızı anlatacağız. 

Addmefast Youtube Abonelerinizi Çoğaltın


Youtube en çok kullanılan, izlenen ve video yüklenen bir google servisidir. Bu yüzden milyonlarca kişi zamanını buralarda geçirmektedir. Ancak her şeyde olduğu  gibi abone sorunu sürekli olarak bu tür yerlerde olmaktadır. Ben abonelerin kendilerinin olmasından yanayım bir önceki konumuzda karşılıklı olarak youtube abone kasmak ile ilgili yazımızı yazmıştık. Dilerseniz bu "http://www.ibrahimfirat.net/2016/05/youtube-abone-kasma.html" bağlantı ile ulaşabilirsiniz. Kullanımı çok basit her altı saatte bir 20 kredi size sunmaktadır. Bu da 20 abone demektir. Tek tık ile bu gerçekleşiyor. 


Addmefast ile bu şekilde değil zamanla oluyor. krediyi siz kendiniz kazanmanız lazım. Bu yüzden Addmefast sitesinde zaman geçirmeniz lazım. Bunu ben videolu olarak anlatacağım size.


Bunun için ilk önce kanalınızın özel url kimliği olması lazım videoda bunu ayrıntılı şekilde gösterdim. Başka türlü hep hata alırsınız. Ben  farklı kanallarım da yani alt kanallarda  aslında kullanmadığım kanallardı bir kaç hata oluştu video da onlarda örnek olmuş olur size. Ancak videoyu hataları ile hatasız olarak tamamladık. Asıl girilmesi gereken url adresini bu sayede  öğrenmiş olacaksınız. örnek olarak  url adresi şu şekillerde olmalıdır. 

"-cdkjkldfjk5421321"

Youtube kanalıma  abone olursanız ve video altından belirtirseniz bende sizler abone olurum.  Kanal adresim:  https://www.youtube.com/user/ibofirat34



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Addmefast i bende denemiştim . Ancak nasıl yapılacağını bi türlü çözememiştim Hata veriyordu incelemede ki videoyu izleyince doğru şekilde yapabildim

    YanıtlaSil
  2. ben bu yöntemlere itibar etmemeye çalışıyorum kendimizi kandırmak olarak görüyorum fakat epey fenomen diye bildiğimiz hesaplar ve bir çok ünlünün hesaplarında da bir yere kadar sırf kalabalık gözüksün diye bu tip süs aboneler oluyormuş sanırım, geçen bir programda bir manken itiraf etmişti, ordan duydum...

    YanıtlaSil
  3. Daha önce Addmefast kullanmıştım. Facebook ve Twitter için takipçi arttırma özelliğini kullandım.

    YanıtlaSil
  4. addmefast çok güzel bir site aslında işlere yeni başlayanların için bir sıçrama noktası, twitter özelliğini kullanıyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.