-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Fazla Vakit Geçirmek İstemeleri

ads
ads
Kadınların geneli hoşlanmadığı insan ile çok vakit geçirmez hatta dakikalar bile sürmez. Buradan da anladığımız kadarı ile kadın ve erkek  arkadaş olamaz.  Olsa bile bu arkadaşlık farklı boyutlara taşınır zamanla yani.  Kanka muhabbeti ile başlar bir süre böyle devam eder. Eğer arkadaş  olur derseniz sizler daha ortamı görmemiş kişilerden sayılırsınız.  Yakın zamanda ya düşman yada sevgili olurlar. Bu yüzden hoşlanan kadın mutlaka o kişi ile daha sık vakit geçirmek isteyecektir. Bu sebeple zaten o vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaktır. Sürekli aramalar ve tekrar buluşmalar vs derken. Artık onun sizden hoşlandığını anlamamanız için afedersiniz ahmak olmalnız lazımdır.

Fazla Vakit Geçirmek İstemeleri

1 2 3 4 5

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Kadın ile erkek asla arkadaş olamaz nasıl bir yargıdır? Kadın ile erkek gayet güzel arkadaş olur. Biraz zihinlerinizi ve bakış açılarınızı genişletmelisiniz bu konuda.

    YanıtlaSil
  2. Biz kızlar sevmediğimiz insanla vakit geçirmeyiz ki zatren gerekmedikçe . Vakita geçiyiyorsak vardır birşeyi ve o zamanlarında kıymetli olmasını isteriz

    YanıtlaSil
  3. Canımı yakmış olan bir makale bir kızı seviyordum falan değmiyor kimse için.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.