-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Çatlaklardan Kurtulmak için Doğal Yöntemler

ads
ads

Deri Çatlaklarını Önlemek için bitkisel yöntemler

Çatlaklardan kurtulanlar, spor yaparak çatlaklardan kurtulma, çatlaklarından kurtulmak için doğal ğüf noktaları,  çatlaklara çözüm bulundu,  çatlaklardan kurtulma yolları nelerdir?,  çatlaklardan kurtulmak mümkün mü?


Vücudumuzun bazı işlevlerine göre, özellikle ergenlik, hamilelik ve kilo alıp vermeden dolayı  yüzde esneme meydana geldiğinden dolayı çatlaklar oluşmaktadır. Özelliklerde  deride oluşan çatlaklar, göğüs ve bacaklarda meydana gelebilmektedir. Aynı zamanda ani şekilde kilo alımı ve verimi sırasında genel olarak cildin esnemesi şeklinde ve hamilelik döneminde en belirgin hal almaktadır.

Çatlaklardan Kurtulmak için Doğal Yöntemler

Deri çatlakları için evde doğal yöntemlerle hazırlayacağınız çözümler.

1.  Atkuyruğu
2. Kuşburnu tohumu ve tatlı badem yağı
3. Havuç merhemi
4. Çatlakları gideren doğal avokadolu kremler
5. Aloe vera ve avokado kremi
6. Avokado, yulaf ve tatlı badem yağı kremi
7. Avokado, bal ve limon kremi

Çatlaklar Nasıl Önlenir?

Çatlaklara neden olan en önemli etken, ani şekilde zayıflama veya kilo alma şekli ile çıkmaktadır. Bu yüzden kilonuzu sabit  tutmanız çatlak oluşumunu engeller. Bu yüzden çatlak oluşmadan önlemini almak tedavi etme aşamasından daha kolaydır. Bu yüzden erkenden önlemleri almak sağlık açısından çok faydalıdır. 

Diğer yöntem ise belirli aralıklar cildinize masaj yapmanız gerekmektedir. 


Bir önceki sağlıkla ilgili  konumuzda  "Ginseng Nedir? ve Ne İşe Yarar?" ginseng nedir,  nerede satılır, ginseng nasıl kullanılır, ginseng fiyatı, ginseng ne işe yarar, ginseng solgar, ginseng tablet, ginseng zararları nelerdir,  ginseng nerede yetişir? ve daha  fazla detaylı bilgiyi makalemizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. daha 30lu yaşlarımda çatlaklarla tanışmaya başladım. çatlaklardan kurtulmak için bu yöntemleri denemeye biran önce başlamalıyım.

    YanıtlaSil
  2. Deri Çatlaklarını Önlemek için bitkisel yöntemleri bende kullanıyorum havuç merhemi işe yarıyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.