-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Turkcell Uçuran 8 GB Plus Paketi Kampanyası

ads
ads

Turkcell Uçuran 8 GB Plus Paketi Kampanyası inceleme


Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası dahilinde sunulmakta olan Uçuran 8 GB Plus Paketiyle  fiyatı 70 TL'ye 8 GB internet sahibi olarak, rahatça internette gezinti yapabilirsiniz. Aynı zamanda kampanya dahilinde olan 1000 SMS ile dostlarınızda mesajlaşabilirsiniz. Buna dahil olarak da 1000 dakika konuşma hakkınız vardır. Kampanyanın fırsatları daha bitmedi ayrıca fizy ile sınırsız müzik dinleme imkanına sahip olabilir, BiP'te geçerli 5 GB internet ile isterseniz sesli olarak, isterseniz görüntülü olarak arkadaşlarınızı, tanıdıklarınızı, dostlarınızı ve sevdiklerinizi  arayabilir ve mesaj atabilirsiniz.

Turkcell Uçuran 8 GB Plus Paketi Kampanyası


Bu kampanyanın bedeli sadece ayda 70 TL olup kampanya bitimi ise 30 Haziran 2018 tarihine kadar geçerlidir.

Uçuran 8 GB Plus Paketi İle İlgili Kısa Bilgiler

* 1 ay boyunca yurt içi her yöne  1000 dakika konuşma fırsatı
* 1000 mesaj gönderme hakkı, 8 GB internet ve fizy üyeliğine sahip olmak
* 5 GB BİP'te geçerli olarak ve 5 GB dergilik + dergilikte geçerli 5 GB

Bu kampanyadan hazır kart üçlü paketler kampanyası kısmındaki  "Uçuran 8 GB Plus Paketi" kampanyasından bütün bireysel hazır kart kullanıcıları faydalanabilmektedir. 

Turkcell'ın bu kampanyası hakkında daha geniş bilgiye ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.  "https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/ucuran-8-gb-plus-paketi"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Turkcell istediği kadar kampanya gibi göstersede. Türk Telekom çok daha iyi.

    YanıtlaSil
  2. Turkcell'in bu paketi oldukça iyi. Ben kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Turkcell'i en son Polonya'daki olumsuz tecrübem sonrası protesto ediyorum. Hattımı kapattım, tekrar da almam heralde.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.