-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İstanbullu Gelin 32. Bölüm "2018 Cuma"

ads
ads

İstanbullu Gelin 32. Bölüm Fragman


İstanbullu Gelin 32. Bölümün Fragmanı Henüz Yayınlanmadı. Bu sebeple 31. bölümün fragmanı izlemek isterseniz aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 32. bölümün fragmanı yayınlandığı zaman izlemeniz için fragman sitemize eklenecektir.

Star tv'nin beğenilen dizilerinden olan "İstanbullu Gelin" son bölümnü olan 32. bölümü ekranlara Cuma akşamı geliyor saat 20:00'da star'da

Not: Bu video "İstanbullu Gelin" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

İstanbullu Gelin 31. Bölüm Fragmanını izlemektesiniz




Not: Güncelleme: Araya yılbaşının girmesi nedeniyle birçok dizi çekimlere ara verdi bunlarda biride "İstanbullu Gelin"dir. Bu yüzden fragmanı yayınlanmadı. Peki dizinin 32. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak edinilen bilgilere göre yeni fragman 12 ocak 2018 Cuma günü yayınlanacaktır.

İstanbullu Gelin 32. Bölümün Özeti:

32 bölümde neler yaşanacak? 

Garip zor bir karar vermesin neden olan Ademin tehdititir. Oldukça müjdeli bir haber gelir ve Süreyya aklının bir köşesinden bile geçiremeyeceği bir isteğin ortaya çıkmasıyla devam eder. Yani bu olay gerçekleşir. Bu nedenle Faruk hislerinde gayet doğru olduğu da ortaya çıkar. 

Reyhan ise bir yere davet edilir ancak hiç tahmin etmediği bir şey ile karşı karşıya kalır ve en çok korktuğu şeydir bu. Ve sonunda ortaya bir sır atılır herkes tarafından öğrenilir.  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.