-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ölüm Alfabesi 2014 Filmi

ads
ads

Ölüm Alfabesi (Ouija) 2014 Filmi Hakkında:

28 Kasım 2014 Günü vizyonda olan film "Ölüm Alfabesi" orjinal ismi "Ouija" şu zaman itibariyle sinemalarda gösterime giren güzel bir film. Filmin yönetmeni "Stiles White" ve oyuncu kadrosundan bazıları "Matthew Settle , Shelley Hennig , Douglas Smith , Olivia Cooke , Robyn Lively", ölüm alfabesi filminin türü gerilim, aksiyon ve macera içerikli kaliteli filmler arasında yerini almaktadır. film 1 saat 39 dakika sürmektedir.


Ölüm Alfabesi (Ouija) 2014 Filminin özeti:


Geçmiş zamanlardan kalan bir cadı tahtası bulan küçük kız onunla bilinçsiz bir şekilde oynarken bilinmedik bir nedenden dolayı vahşice öldürülür. Bu olay çok gizemlidir. nasıl öldürüldüğüne dair izler aranmakta ve araştırmalar yapılmaktadır. Bu tahayla oynamanın sonucu kötü durumlar meydana getirdiğinden sorun o tahtadan meydana geldiğini anlarlar.

ÖLÜM ALFABESİ  Filminin Fragmanını İzle


Not: Bu video "UIPFilmcilik" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.