-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Fırtınanın İçinde (2014) Filmi İnceleme

ads
ads

Fırtınanın İçinde - Into the Storm filmi (2014)


Bu film 22 Ağustos 2014 günü ülkemizde vizyona girmiştir. 2014 ABD yapımı olan Fırtınanın İçinde filmi şu zaman itibariyle ülkemizde vizyonda gösterime girmiş bulunmaktadır. Filmin türü Aksiyon ve gerilim ağırlıklıdır. Yönetmenliğini "Steven Quale" yaptığı ve Fırtınanın içinde film oyuncu kadrosunda " Sarah Wayne Callies , Jeremy Sumpter , Nathan Kress , Richard Armitage , Kaitlan Welton" yep yeni bir film izlemeniz tavsiye edilir. IMDb puanı olarak on üzerinden 6.3'lük bir puanla güzel bir seviyededir.  Film 1 saat 39 dakika sürmektedir.



Fırtınanın İçinde - Into the Storm filminin özeti:

Bir kasabada aniden başlayan bir kasırga ve güçlü hortumlarla beraber felaketi andıran bir durum. Kasabanın adı  "Silverton"  ve bu  fırtına esnasında tüm kasaba yerle bir olur.  Fakat insanlar bu durumdan o anlık tam olarak zarar görmemiş ve uzmanlar tarafından daha kötü bir fırtınanın meydana geleceğini bildirmektedirler. Kasaba halkı çok tedirgin ve ne olup biteceğinden bihaber beklemektedir.  Bu kasırgadan kurtulmak için bazı insanlar yerlerini terk ederek kaçışa başlar bazıları kalır bir çok ekip bu işi düzeltmek için uğraşır ama doğa tam olarak kendini göstermemiş ve kötü sonuçlar meydana gelecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. güzel akıcı bir filmdi. ben severek izlemiştim. herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Başarılı bir kasırga filmi. Nefessiz izleniyor

    YanıtlaSil
  3. Benzer bir film de Poseiodndan kaçış vardı. Bu da onun kadar başarılı banakalırsa

    YanıtlaSil
  4. Film sonuna kadar kendini izlettiren türdeydi. Tüm oyuncular çok iyiydi...

    YanıtlaSil
  5. fırtınanın içinde gerçekten sürükleyici bir filmdi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.