-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandıracak 4 Öneri [Kitap365 Tavsiyesi]

ads
ads
Kitap okumak kaliteli bir hayat yaşamak için oldukça önemli bir adımdır. Bu konuda kitap okumak istemesine rağmen bir türlü buna alışamayan ve kitap okurken çok sıkılan insanlar bulunmaktadır. Tabi ki bunun için bir takım öneriler size yardımcı olabilir.

Kitap Seçmek:

Öncelikle kitap okumak için okuyacak bir şeyleriniz olmalı. Bunun için illa ki çok ağır kitapları ile başlamanız şart değildir. Sadece ufak da olsa kitap okumayı sevebileceğiniz seveceğiniz tarzda bir kitap almanız daha mantıklı olacaktır. Gazete de olsa okuyacak bir şeyleriniz olsun. Bu size başta okuma alışkanlığı sağlayacak rutini verecektir.

Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandıracak 4 Öneri [Kitap365 Tavsiyesi]


Sıkıldıysanız Yarıda Bırakın:

Her hangi bir kitaba başladıktan sonra eğer bu kitaptan hiç hoşlanmadıysanız yarıda bırakmaktan kesinlikle çekinmeyin. Bazen bir kitaba başlayıp yarıda bırakmak vicdan azabı doğurabiliyor. Fakat bu konuda kesinlikle suçluluk hissedilmemelidir. Bu sizi sadece kitap okumaktan soğutur. Bunun için sadece sevdiğiniz ve okumaktan zevk aldığınız kitapları okuyabilirsiniz. İstemediğinizi okuyarak kendinize işkence etmenin size hiçbir faydası olmayacaktır.

Kitaba Karar Verirken Görüşleri Okuyun:

 Bir kitaba başlamadan önce onun hakkında internette yazılmış olan yorumları ve eleştirileri okumak iyi gelebilir. Bu size kitap seçerken yardım almak açısından kolaylık sağlayacaktır. Bunun için dikkat edilmesi gereken ise spoiler almamak olmalıdır.

Motive Olun:

Bir kitabı okurken motivasyon oldukça önemlidir. Motivasyon kazanmak için okuduğunuz kitabı sosyal medya ile paylaşmak iyi bir seçenek olabilir. Veya kitabın iyice içine girebilmek için ortamınızı ona göre dekore ederek kendinizi hazırlayabilirsiniz.
Okumanız gereken kitaplar;

1 -  https://www.kitap365.com/game-of-thrones-taht-oyunlari-9-kitaplik-set

2 - https://www.kitap365.com/cografya-mahkumlari

3 - https://www.kitap365.com/assassins-creed-serisi-oliver-bowden


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.