-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » Sağlıklı Beslenerek Zayıflamak Mümkün mü?

ads
ads
Birçok kişi diyet yaparken spor yapmanın önemli olduğunu bilir fakat uygulama aşamasında o kadar başarılı değildir. Sağlıklı kilo verme diyet ve spor terazinin iki kefesi gibidir. Diyet yaparken, spor yapmayanların en büyük bahanesi, diyet esnasında az yedikleri, bu yüzden spor yapacak gücü kendilerinde bulamıyor olmalarıdır. Aslında spor yapmamak, diyet yapanların en büyük dezavantajlarıdır.

Sağlıklı Beslenerek Zayıflamak Mümkün mü?


Spor salonuna gidecek vaktiniz yada ona ayıracak bütçeniz de olmayabilir. Bunların hiçbiri spor yapmamak için bir bahane olmamalıdır. Diyet yaparken, zaten çok ağır bir spor programı yapmamanız gerekir. Açık havada yapacağınız kısa ve tempolu yürüyüşler, yada evinizde yapacağınız egzersizlerin bile size çok büyük faydası olacaktır.

Spor yapmanın da diyet yapmanın da kolay bir yolu elbette ki var, yeter ki bu konularda harekete geçin. Diyet yaparken sağlıklı ve programlı menülerle ilerlemek çok önemlidir.

Fedbox, hedeflerinize en sağlıklı şekilde ulaşmanız ve bu sırada kendinize ve sevdiklerinize daha fazla vakit yaratabilmeniz için size yol arkadaşlığı yapmak üzere kuruldu. Fedbox kapıya teslim diyet yemek servisi, profesyonel ekibi ile kişilerin ihtiyaç duydukları beslenme stilini servis eden bir firmadır. Bu servis sırasında diyetisyenler, gıda mühendisleri ve gurme şefler eşliğinde hazırlanan ve kişilerin günlük almaları gereken kalori miktarlarına göre tasarlanan toplam 5 öğün yemek istenilen saatte, İstanbul sınırları içerisinde istenilen adrese teslim edilir.

Sizde hem sağlıklı beslenin hem de zayıflamanın tadını çıkarmayı unutmayın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. az ve sağlıklı yerseniz hem zayıflarsınız hem de vücudunuz daha dinç olur

    YanıtlaSil
  2. Bir yerde daha görmüştüm bu servisi oldukça güzel yorumlarda bulunmuşlar. Bende biraz baktım sitesinden iyi olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sağlıklı beslenerek zayıflamak evet mümkündür. Ben yaz sonuna kadar sağlıklı beslenmeye, hayatımdan yağı ve şekeri çıkarmaya özen gösterdim. Bunlar dışında birşey yapmamama rağmen 5kilo vermişim. Birde kahvaltıda ekmek yerine yulaf yemeye başladım.

    YanıtlaSil
  4. Hastalığımdan beri sağlıklı ve düzenli besleniyorum. 12 kilogram verdim. Şaka değil, ayrıca un tuz ve şekeri bıraktım. Çok rahatım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.