-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dans Kursu İzmir

ads
ads
Dans, insana sayısız faydalar getirebilmektedir. Terapötik, kültürel, sosyal, bilimsel eğitim ise bunların başında yer almaktadır. Tüm fiziksel aktivitelerde olduğu gibi beyin, rahatlama, ruh halini ve uykuyu iyileştiren bir madde olan serotonin salgılar. Fiziksel bir egzersiz olarak, sosyal bütünleşmenin bir faaliyeti olarak veya boş zaman aktivitesi olarak uygulanabilir. Dans, kanıtlanmış bir tedavi aktivitesidir, bedene, kalbe ve zihne iyi davranır ve zamandan fazla bir şey talep etmemektedir. Dans kursu İzmir bölgesinde pek çok kişiye hitap etmektedir. Kişiler bu kurslara katılım sağlayarak hem bedensel hem de ruhsal açıdan kendisi için birtakım faydalar sağlayabilmektedir.

Dans Kursu İzmir


Ayrıca, dans, cinsiyet, ırk ve yaştan bağımsız olarak tüm insanlar için fiziksel bir aktivitedir. Ve yaşlılar için, sağlık için önemli bir uygulama haline gelir.

Dansın Faydaları

·         Kalori yakmaya yardımcı olmaktadır.
·         Fiziksel uygunluğu artırır.
·         Tüm vücut kaslarını güçlendirir.
·         Kemik kaybını önleyerek kemikleri güçlendirir.
·         Kalp atış hızını arttırır, kalbin vücuda ve kaslara daha fazla kan pompalamasına yardımcı olur.
·         Solunum oranını artırır.
·         Serotonin ve endorfin salgılar.
·         Acıyı azaltır.
·         Zevk ve iyi mizah verir.
·         Öğrenme ve disiplini geliştirir.
·         Yaşlanmayı yavaşlatır.
·         Benlik saygısını artırır.
·         Duygusallığı, ritmi, esnekliği, çevikliği ve motor koordinasyonunu geliştirir.
·         Kısa zamanda, faydaların fiziksel iyi olmanın ötesine geçtiği belirtilmektedir.
·         Birçok korku, önyargı, tabular vardır. Ama azar azar, dans etmeye başlar başlamaz, yakında dışsal olarak algılanacak içsel bir dönüşüm hissedilir. İnsanın dönüştürüldüğü içseldir.
·         Tüm dans adımları, dans pratiği ve eğlenceyi yaratan her kişinin fiziksel sınırlamalarına uyarlanabilir.

Dans İçin Nereden Destek Alabilirim?


Latin dansları, zumba ve bale gibi Danskursları İzmir’de yaşayan kişiler için büyük avantajlar sunmaktadır. Eğer kendinizi dans alanında geliştirmek istiyorsanız Bostanlı ya da Karşıyaka’da bulunan dans kurslarından herhangi birine kayıt yaptırarak çok daha farklı dünyalara geçiş sağlayabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken ise kendinize uygun olan dans çeşidini bulmak ve bu alanda kendinizi daha fazla geliştirebilmek için çaba sarf etmek olacaktır.

İzmir’in Karşıyaka, Mavişehir, Bostanlı bölgeleri için tavsiye edeceğimiz dans kursu Bestem Bale Kursu olacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, tecrübeleri eğitmenleri  üst kalitede hizmet alabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.