-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Haberi En Doğru Yerden Oku (okutanhaber)

ads
ads
Okumak çok önemli olduğu gibi okuma oranı neredeyse çok az diyeceğimiz kadar az sayılarda. Ancak okumak insanı bilgi sahibi eder, kendini geliştirir ve okudukları ile iyi ve kötüyü bulabilme yoluna gidilir. Bu sebeple her insan mutlaka okumalı kitap, gazete, dergi vs. Bununla birlikte  en çok merak edilen ise gündemdir. Böylece gündem haberleri  insanların gündelik yaşamında olmazsa  olmazlarındandır. 

Zaman artık İnternet çağı ve insanlar  teknoloji ile bir arada hatta günlerinin  çoğunu teknoloji ile geçirmekte bunun en büyük oranını iste İnternet siteleri, sosyal medya ve haber siteleri vb gibi benzeri platformlar yer almaktadır. Teknolojinin bu zamanki  gibi gelişmediği ve bilgisayarların dahi  her evde olmadığı ve hatta  internetin olmadığı zamanlarda  eskiden sabahları gazeteler  kapılara bırakılır ve günün  gelişmelerini gazetelerden öğrenirdik. Bazen  öylece göz gezdirirdik bazen dikkatimizi çeken haber olunca sonuna kadar okurduk. Fakat İnternet ve teknoloji  gelişmeye başladığı zamandan itibaren web siteleri bu sitelerin arasında özellikle  haber siteleri  en ön sırada yer almaya başladı. İnsanlar artık  eski usul gazete okumayı bırakıp elektronik cihazlarda  okumaya başladı.


Haber Oku (okutanhaber)


Teknolojinin ilerlemesi ve bilgisayarların bile cebimize girdiği  bu zamanlarda tek tıkla aradığımızı bulmamız mümkün. Bu sebeple ihtiyacımız olan bilgileri edinmek için de  haber siteleri bizi oldukça ilgilendirmektedir. Haber okumak için belli başlı siteler vardır bunlar arasında kaliteli ve güncel haberlerin yer aldığı "dünya, gündem, sağlık, ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin haberleri ve  daha fazlası ile  göz dolduran ve sıkılmadan istediğiniz kategoriye girerek ilginizi çeken haberleri okumanız oldukça kolay şekilde eliniz altında olacak. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.