-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Hayalet Filmi ( 2013 )

ads
ads

Hayalet - Phantom Filmi


Vizyon Tarihi: 18 Temmuz 2014
Yapımı : 2013 - ABD
Tür : Gerilim - Aksiyon
Süre: 98 Dakika
IMDb. 5.8
Yönetmen : Todd Robinson
Oyuncular : Ed Harris , David Duchovny , William Fichtner , Lance Henriksen , Johnathon Schaech
Senaryo : Todd Robinson
Yapımcı : Todd Robinson , Julian Adams

Hayalet Filminin Özeti:


Filmin senaryo ve usta yönetmeni Todd Robinson eşliğinde gerçekleşmiştir. Yapımı 2013 olan ve ülkemizde vizyon tarihi 18 Temmuz 2014'dür. Bir Rusya devletine bağlı denizaltı kaptanını konu almaktadır. Phantom Denizaltı kaptanı olacak çok büyük ve kıyım gerçekleşecek savaşı önlemek için elinden gelen tüm mücadeleyi yapmak için yetkisini kullanıyor.

Ülkemizde 18 Temmuz 2014 itibariyle henüz yeni vizyona girmiş kaliteli filmlerden biridir. Uzun zamandan beri sinemalarda iyi filmlere denk gelemiyorduk. Hayalet filmi çıkana dek. Artık soluksuz ve keyifle bu filmi izlemek için acele edin.

Filmin oyuncu kadrosu oldukça geniş ve yetenekli kişilerden seçilmiştir. "Ed Harris , David Duchovny , William Fichtner , Lance Henriksen , Johnathon Schaech" kadro oldukça iyi ancak biraz düşük bütçeli film olduğundan sönük kalabilir gözünüzde.  Film gerçek olaylardan alıntı olduğundan  keyifli izleme keyfini sizlere sunuyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.