-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Rüyada Bacı Görmek Nedir ve Neye İşaret Eder?

ads
ads

Rüyada Bacı Görmek Nedir?


Google'de gelen genel aramalar:

rüyada anne ve bacı görmek

ruyada kızkardeş gormek

rüyada öz kardeşini görmek

rüyada anne ve kardeşlerini görmek

rüyada enişte görmek

rüyada kardeşini üzgün görmek

rüyada abla görmek

rüyada yeğenini görmek ne demek

Rüyada Bacı Görmek Neye İşaret Eder?


Rüyada kız kardeşini görmenin anlamı....


Rüyada Bacı Görmek ve Yorumu...


Rüyasında bacısını gören kişi, hayırlara vesile olacak Allah'ın izni ile yardımlara ulaşacağına tabir edilmiştir. Genel anlamda rüyada görülen bacı hayırlıdır. Aynı zamanda bir işle uzun zamandan beri ilgilenip pek ilerleme olmadıysa işlerinde başarılı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yardımlara erişeceğine de işaret etmektedir. Bununla beraber verdiği emeklerinin karşılığını alacağına yorumlanır.

Rutin hayatında ise kendine çokça yardım eden, mutluluk veren neşeli insanlarla karşılacağına ve huzurlu günlere doğru ilerleme olacağını belirtenler vardır.

Olası nedenlerden biride, rüyada bacı görmek ise bazen hayırlı ve kendini mutlu edecek o anda yüzünü güldürecek bir haber alacağına tabir edilir. Kısaca özetle bu rüyayı gören kişi güzel günlere, hayırlı işlere ve mutlu, iyi günlere kavuşacağı anlamını taşır. Tabi ki bunlar genel yorumdur. Doğrusunu Allah (c.c) bilir.

Rüyada Bacı Görmek Nedir ve Neye İşaret Eder?


Bir önceki B harfi ile ilgili rüya tabiri konumuzda "Rüyada Bacanak Görmek" rüyanın yorumunun özetini okuyabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.