-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Wolverine Filmi ( 2013 )

ads
ads

Wolverine - The Wolverine Filmi


Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2013
Yapımı : 2013 - ABD
IMDb: 6.8
Tür : Aksiyon , Fantastik , Macera
Yönetmen : James Mangold
Oyuncular : Hugh Jackman , Hal Yamanouchi , Tao Okamoto , Will Yun Lee , Svetlana Khodchenkova
Senaryo : Mark Bomback , Scott Frank
Yapımcı : Stan Lee



The Wolverine Filminin özeti:


Wolerine Geçmiş zamanda bir savaş esnasında bir saldırı sonucu bir askerin hayatını kurtarır. Doğa üstü güçlere sahiptir. Oldukça güçlü ve yaralanmalara karşı bağışıklık kazanmış kendi kendine iyi olabilen bir kişidir.

Hayatını kurtardığı kişi japonyada ölüm döşeğinde onu beklemektedir. Son kez veda etmek ve yaşam borcunu ödemek için. Ancak işler bundan ibaret değildir, hiç beklemediği olaylar karşısında kalır. Eski gücünü yitirmekte ve normal insanlar gibi olmaya başlar.  Kimseyi koruyamaz hale gelene kadar sıradanlaşır. Demir pençeleri de eski gücünü kaybeder.

Dünyaca bilnen  çizgi roman serisinden sinemaya uyarlanmış olan  bu aksiyon dolu  macera, X-Men dünyasının  en pünlü karakteri Wolverine’i japonya'da macerasına devam ediyor...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.