-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Astel’den Stadyum Led Ekran Paneller

ads
ads
Çorum yeni stadyumu LED ekran panelleriyle Astel LED tarafından donatıldı. Türkiye’nin ve Dünya’nın en iyi LED ekran çözümlerini sunan Astel LED’in tasarladığı ve montajladığı LED ekran panelleri hakkında her şey haberin detayında…

Stadyum LED ekran panelleri isminden de anlaşıldığı üzere futbol, basketbol veya voleybol gibi spor müsabakalarının yapıldığı alanlarda kullanılmaktadır. Reklam yayınını ekranlara aktaran LED görüntüleme sistemlerine verilen stadyum LED ekran panelleri üretimini, en iyi LED ekran firmaları arasından Türkiye’de hizmet veren Astel LED firması sağlıyor.

Stadyum LED Ekran Panellerine Özel Çözümler Astel LED Teknolojilerinden Geliyor

Hammadde kaynağını da kendi temin eden Astel LED, tamamen yerli üretim markasıdır. Türkiye’nin birçok alışveriş merkezinde otelinde ya da stadyumunda görmeye alışkın olduğumuz açık hava LED ekran ve skorboard LED ekran panelleri Astel LED tarafından üretilmiş ve montajlanmıştır.
Çorum’un yepyeni stadyumu olan Çorum yeni stadyumu da Astel LED tarafından LED ekran panelleriyle döşenmiş ve müsabakalar için sorunsuz bir şekilde hazırlanmıştır.

Stadyum LED Ekran Panelleri Hakkında Merak Edilenleri Astel LED Yanıtladı

LED görüntüleme sistemleri ile adından sıkça söz ettiren Astel LED önümüzdeki günlerde Çorum yeni stadyumundaki LED ekran panellerinin montajını ve kontrolünü bitirecek.

En iyi görüntü kalitesini vermek için 96*96 olarak hazırlanan panellerin birleştirilmesi ile oluşan ekran panelleri, sahanın büyüklüğüne göre de değişiklik gösterebilir. Reklam alanı ekranı elbette istenilen uzunlukta ve kesinti olmaksızın tasarlanıp üretilebilmektedir. Kapalı spor salonu ve birçok sahada da sıkça gördüğümüz stadyum LED ekran panelleri için belirli kriterler bulunmaktadır. FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği kriterler doğrultusunda tasarım ve imalat yapan Astel LED, sporcu kazaları, olası sorunlar için her türlü önlemi almaktadır. Extra soft maske paneller ve üst koruma silikonu teknolojisini stadyum LED ekran panellerinde kullanan Astel LED, yaptığı Ar-Ge yatırımlarıyla Türkiye’de daima “en iyi LED ekran paneli üreticisi1 konumunda kalmaya devam edecek gibi duruyor.

Astel LED tarafından üretilen stadyum LED ekran panelleri TFF standartlarında tasarlanır ve -60 +50 dereceye kadar dayanıklı olarak imal edilir. 

Astel LED, stadyum LED ekran çözümleri için “nit” parlaklıklarını kullanır ve tarama hızını da ¼ olarak ayarlar. LED’ler arasındaki mesafeyi de 10 mm olarak belirleyen Astel LED, hem futbolculara hem de ekran başındaki seyircilere en iyi LED ekran deneyimini sunmak için kendini daima geliştiriyor.

Astel’den Stadyum Led Ekran Paneller

 Skorboard LED Ekran Panelleri ve Stadyum LED Ekran Çözümleri Ortalama Ne Kadar?


Astel LED tarafından onlarca çeşitle üretilen LED ekran çözümleri elbette kullanım amacına göre farklılık gösteriyor. Skorboard veya stadyum LED ekran panelleri için farklı tasarım ihtiyaçları olacaktır ve bunlar doğrultusunda LED ekran panellerinin üretilmesi gerekmektedir. İç mekan ve dış mekan LED ekran çözümleri konusunda ortalama bir fiyat vermek ise yanlış olacaktır. Zira; piyasa, dolar ya da kalite farkları fiyatlar üzerinde doğrudan etkilidir. Bu nedenle, yaptırmak istediğiniz LED panelleri belirledikten sonra Astel LED’ten size özel teklif vermesini talep etmeniz en iyi seçenek olacaktır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.