-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Baskın 2 Filmi - The Raid 2: Berandal

ads
ads

Baskın 2 The Raid 2: Berandal Filmi ( 2014 )


Vizyon Tarihi: 04 Nisan 2014
Yapımı :2014 - Endonezya
IMDb: 8.9
Tür : Gerilim , Suç , Aksiyon
Süre: 150 Dak.
Yönetmen : Gareth Evans
Oyuncular : Iko Uwais , Yayan Ruhian , Julie Estelle , Oka Antara , Kazuki Kitamura
Senaryo : Gareth Evans
Yapımcı : Nathaniel Bolotin , Nate Bolotin



Baskın 2 Filminin özeti:


Rama Çeteyi çökerten kahramandır. Ancak bu tahminlerin daha ötesinde olan zorlu bir operasyondur. Büyük başarısından dolayı yer altı dünyasınca nam salmış ve dikkatlerini üstüne toplamıştır. Eşini ve aynı zaman henüz  doğmuş olan  bebeğini koruması altına almanın sadece bir tek yolu bulunmaktadır.. Mafya alemine ajan olarak girebilmesi  ve geri kalmış yönetimin en zayıf  halkalarını meydana getiren yüksekteki politikacı ve görevlileri  suçlarından dolayı açığa çıkarmak için mücadele edecektir. Fakat Rama bu zor ve gizli görevi için başka bir kimlik çatısı altında kendini ceza evine attırır. Örgüt  başkanının oğlunun grubuna girebilmesi lazımdır . Tahmininden daha fazla tehlikeli olan  bu operasyon eşini, çocuğunu ve tüm yaşantısını riske atacaktır.   Tek başına büyük mücadele verecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.