-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Korku Seansı The Conjuring

ads
ads
sinema korku seansı

Korku Seansı The Conjuring Filmi

Vizyon Tarihi: 30 Ağustos 2013
Yapımı :
2013 - ABD
IMDb: 7.5
Tür : Gerilim , Korku
Süre: 112 Dak.
Yönetmen : James Wan
Oyuncular : Vera Farmiga , Patrick Wilson , Mackenzie Foy , Joey King , Lili Taylor
Senaryo : Chad Hayes
Yapımcı : Rob Cowan , Peter Safran

Uzun senelerden beri doğru düzgün bir korku filmi karşımıza çıkmıyordu. Nihayet korku seansı filmi bu beklentimizi tamamladı. Kurgu ve senaryosu diğer korku filmlerine nazaran farklı ve etkileyici. Sıkılmadan izleyebileceğiniz ve her dakikası gerilim ve korku sahneleriyle dolu eşsiz bir film. Bunun gibi kaliteli korku filmleri oldukça azdır. 2013 yapımı olan korku seansı beklentilerin üstünde bir keyif veriyor. İzlediğiniz zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.  Yaşanılmış bir hikayeden esinlenilen ve  beyaz perdeye uyarlanmış hali.

Korku Seansı The Conjuring Filminin özeti:


Asıl bir olaydan uyarlanan “Korku Seansı / The Conjuring”, paranormal durumları araştıran Ed ve Lorraine Warren’ın nasıl bu kadar ünlü olduklarının ürkütücü olaylarını konu alıyor. olaylar Ed ve Lorraine’in, gizemli bir varlık tarafından hayatları alt üst edilen bir ailenin çiflik evine misafir edilmesi ile başlamaktadır.. Şeytani bir cisimle  yüzleşmek zorundadırlar, Warrenlar, kendilerini hayatlarının en korkunç şeytani vakanın içinde bulurlar..“Korku Seansı / The Conjuring



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. son zamanların en iyi korku filmi korku seansı gerçek anlamda çok iyi ve gerçekci olmasından dolayı çok kaliteli şekilde yapılmış en iyi korku filmi

    YanıtlaSil
  2. fena degildi bu filmi izlemiştim idare eder :D

    YanıtlaSil
  3. Uzun süredir korkmuyordum derken güzel kaliteli bir korku filmi beni bulur :) Cidden korku filmi sevenler için bence ideal bir film.

    YanıtlaSil
  4. korku seansı filmi tam bir korku seansından ibaret hakkını fazlasıyla veren film asla zaman kaybı değil

    YanıtlaSil
  5. ben korku filmlerini sacma bulurdum fakat bu film hiç de sacma değil.İzledim ver gercekten kendini izlettiriyor.Herkes bo bir zamanında izlesin

    YanıtlaSil
  6. Güzel filmdi oyuncular gayet başarılıydı normalde korku filmlerinden hiç korkmam fakat bundan biraz korktum :D (altına etti)

    YanıtlaSil
  7. bu film daha çok korku türünde değilde gerilim türünde.Gerilim için merkalılarını fazlasıyla tatmin edecek bir film

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.