-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Teknoloji ve Hızlı Dünya

ads
ads

Teknolojinin  Çok Hızlı   İlerlemesinin Nedenleri

Teknoloji ve Hızlı Dünya
Hiç fark ettiniz mi bundan 20 sene önce teknoloji  bu kadar gelişmiş değildi.  Yeni yeni  evlere bilgisayarlar   girmeye  başlamıştı. O zamanlarda internet  kafeler vardı şimdi ise her evde bilgisayar ve hatta bilgisayarlar cebe  girdi. Eskiden tuşlu telefonlar vardı ve internete giren  akıllı telefonlar yoktu ve  kısa zaman içinde akıllı telefonlar çıkarıldı ve 7 den 70 e neredeyse çoğu internet ile iç  içe ve  sosyal hayatta bu şekilde  bitmiş durumda.  İnsanlar  adeta robotlaştı...

Hani derler ya  robotlar insanlarınn yerine geçecek hiç sanmıyorum.. Neden mi? Çünkü  insanlarımızı  robotlaştırdılar  robotlara  gerek  kalmadı.  Ve bu korona  covir-19  salgını  ile yeni bir devir başladı ve internetle hiç  alakası olmayanlar dahi  sanal  alemde  artık.  Bireylerin çoğu büyük bölümünü sanal  alemde genel olarak  sosyal medyada geirmektedir.

Daha düne kadar  sınırlı  biçimde  programlar  vardı  sosyal  bağlar  iletişim için  bazı  platformlar  daha çıkmamıştı ve dünyanın öbür  ucundaki  insanlarla   konuşma fırsatı yoktu.  Şimdi ise tek bir  tuş  ile yazdığınız bir yazı  buradan ta çine kadar  anında  gidebiliyor  peki nasıl?

Gerçekten  çok ilginç  dimi? Kullanıyoruz  ama hiç düşünmüyoruz bu  teknoloji  öyle basite  alıncak kadar basit bir buluş değil..  Düşünsenize  cep  telefonunuzdan dünyanın öbür ucunda bir tandığınızla karşınızdaymış  gibi anlık görüşme yapabiliyorsunuz..  Neyse ben  teorilerime geçeyim..

Cinler  ışınlanıyor yani bir anda bir yerden uzak bir yere  gidebiliyor. Teknolojinin bu denli gelişmesinde  ve buluşlarda  cinlerin etkili olduğunu  düşünüyorum.  Çünkü bu tür buluşlar  kolay buluşlar değil  ve milyonlarca  cin olduğunu  düşünürsek ve  sosyal medyasından  tutunda  teknolojinin  birçoğunda  her geçen gün  gelişmeler oluyor.  Dün msn varken şimdi  facebook,  twitter, instağram  vb. platformlar  mevcuttur.  Peki bir kişi  olduğu yerden yazdığı  yazı direk olarak   abd,çin  veyab  en uzak nere varsa anında  karşıda görülmesini  ben ışınlanmaya  bağlıyorum.

Yani demek istediğim  aslında  insanlar  ışınlanıyor ancak bu  ışınlanma  cameralı görüşmede durduğu yerden bedeni  olarak anında uzak yerden görülmesi. Ve yazılan yazının direk karşı tarafa iletilmeside  muhtemelen üç harflilerin  rolu  olabilir kesin olmamakla birlikte. Onlar daha hızlı ve buradan  yazılan  yazıyı anında karşı tarafa ışınlanmasını  sağlayan belkide  cinlerdir. Milyonlarca cin olduğunu  düşünürsek ve bu  buluşlarıda genelde yahudi  milleti  yaptığına  göre  bu olası  durum.yahudi kavmi  genelde  büyücülükle  ve  cinlerle çok ilgili olduğu  için çoğu  cin  tayfasını  emri  altına  alması  olası durum  ve  fikir babaları  belkide cin kabileleri.

Herşey  teknoloji,  sosyal medya  ve  bunun  gibi yerlere gönüllü hizmet  eden  islam düşmanı  cinler kafirlere yardım ediyor  olamaz mı?  Veya   şeytan  tayfaları  bu iş için hizmet  ediyor olabilirler kimbilir.

Bu tür  buluşlar neden Bizlerin ülkesinden çıkmıyorda hep  gayri müslim  ülkelerden  çıkıyor? Bu düşündürücü durum. Bizim insanlarımız  bunları beceremeyecek kişiler değil. Geçmişimize  dönüp  bakın en büyük ilim, bilim adamları  hep bizlerden çıkmıştır. Ta ki şeytan buluşu  olan bu  teknolojiler çıkana kadar..

Kim bilir belkide bunların hepsi deccalizimin   fitneleri bile  olabilir. Sosyal  medya  yüzünden kaç aile  kaç yuva  yıkılıyor  yıkıldı  kaç  insan can verdi  neler neler oldu  görüyoruz...

Dünyada  herşey dönüyor. Atomlarından  tutunda  aklınıza  gelen her bir şey  yazılan yazı  karşı  tarafa  dönerek  gidiyor  ancak bunun farkında  değilsiniz.  Ses,  titresim,  düşünce  ne  olursa olsun hepsi bir döngüde..

Döne  döne  ulaşıyor neden bilemem. Zamanın  en  tehlikeli uyuştrucusu  sosyal medya ve  televizyondur.  İnsanlar  sosyal medyaya  girmeden  yapamıyor.  İnternet  eskiden çok  giderdi ve bilgisayarlarda  yavaştı şimdi  son  teknoloji  hızlı ve bir saat  inbternet kesilse insanlar  deliriyor neden?

İnternetin  iyi  yönleri  birçok şeye çok  hızlı  şekilde  ulaşabilmektedir.  Ancak  bu hızlılık  zamanında  hızlı  akmasına neden  oluyor.  Bakın bir  20 sene öncesine 2 gün  gibi   sanki ne çabuk geçmiş.  Teknoloji geliştikçe  zamanda  hızlanıyor  insanlarda  ve  güç  tükeniyor...

İnsanlar sabırsız, hıza  alışmış eskiden olmayan şeyler şimdi var ve eskiyi  çoktan  unuttu milletimiz.  

İkinci  olası  durum teknoloji  zaten  en zirveye neredeyse  çıkmak üzere  ve bu platformlar ve  buluşlar   en  olası  durum  olarak insan  buluşu  olmasıdır. Fakat bazı varlıklardan yarım alınıp  alınmadığını  kimse  kanıtlamaz  saırım.

Son  olaşılık  acaba  uzaylılar olabilir  mi?

Yazımızı burada sonlandırıyoruz. Fikir ve görüşlerinizi  yorumdan  iletiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.