-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Casper VIA A3216

ads
ads
Teknoloji

Akıllı telefonlarda   genelde  denk gelmediğimiz  Casper’ın yeni cihazı   kendini göstermeye başladı.. 2. ürünü olan ve VIA A3216 adı ile  bu model 4.7-inç boyutunda ekranı bünyesinde barındırmaktadır. 1.2 GHz hızında çalışmakta olan Qualcomm MSM8225Q işlemcisinden güç alarak 1 GB RAM kapasitesi özellikleri arasındadır. Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi kurulu olan telefonda 16 GB dahili hafıza yer almaktadır. MicroSD kart ile  de yeni cihazın hafızası bundan dolayı microSD kart ile çoğaltılabiliyor.

540 x 960 piksel çözünürlükte olan bu modelin ön ve arka bölümünde  kamera yer akmaktadır. Ön bölümünde 2 MP arka kısımda 8 MP kamera bulunmaktadır. Wi-Fi, Bluetooth ve GPS gibi veri transfer teknolojisini  bünyesinde barındırmaktadır.  2.000 mAh boyutunda batarya yer almaktadır. KDV dahil satış fiyatı 699TL olarak belirlenmiştir.  Yakın zamanda Casper mağazalarında yer alacağı açıklanmıştır.

Bu  telefon Casperin  2.  ürünüdür.   Yeni modeller ise Eylül ayından sonra  VIA serisine  eklenmesi beklenmektedir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.