-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » LG Optimus G2

ads
ads
teknoloji

LG Optimus G2′nin Özellikleri Açıklandı



Akıllı  telefon üretici firması LG'nin beklenen yeni akıllısı LG Optimus G2′nin  özellikleri İnternete sızdı. LG bünyesinde Ağustos 2013'de New York’ta gerçekleştirilecek olan özel bir organizasyonla tanıtımı yapılacak olan Optimus G2′nin özellikleri büyük etkinlikten önce internet ortamına düştü. Modelin görüntüsünün de ortaya çıktığı bu sızmada telefona dair bir çok bilgide içinde yer almaktadır. 5.2-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlükte ekrana yer verilmiş  olan ücihazın ekranı üzerinde geri, ana ekran ve ayar butonu bulunmaktadır. Alışılmış  cihazlara göre  çok farklı bir görünüme sahip olduğu anlaşılmaktadır. Modelin  sesini çoğaltma  ve azaltma tuşları da  telefonun arka  bölümündeki kameranın hemen yanında bulunuyor.


2.3 GHz hızla çalışan 4 çekirdekli Qualcomm’un Snapdragon 800 işlemcisini kullanmaktadır. Modele Adreno 300 grafik birimi bünyesinde barınmaktadır.. Özellik açısından cihaz üst seviye akıllı olacağı gözlemlenmektedir. Optimus G’nin RAM kapasitesi  ise 2 GB olarak belirtilmiştir. Bunlar sadece internete sızan bilgileridir. Kesinlik ve netlik kazanmamıştır.

Optimus G2′nin arka bölümüne göz attığınızda  yeni bir kamera sensörüne yer verilmiş.13 MP çözünürlükte  kamera dikkatlerimizi çekiyor. 1080p video kaydı yapabilen  bu kameranın yanında LED flaş olduğu görülmektedir. Modelin  hakkında  sızan bilgiler  şimdilik bu kadar.

LG Optimus G2, Cep Telefonları, akıllı telefonlar,  teknoloji, android telefonlar,  LG,  yeni çıkan   telefonlar, Android  telegonları

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.