-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » ZTE Grand S2

ads
ads

ZTE Grand S2 İnceleme

ZTE Grand S2 telefonu resmi olarak tanıtımı gerçekleştirildi. Özellikle Çin'de satış rekorlarına imza atan telefon CES2014 fuarında tanıtıldı. 


Qualcomm’un 4 çekirdekli işlemciye sahip Snapdragon 800 işlemciden güç almaktadır. 2.3 GHz hızda  çalışmakta olan bu işlemci ile çok iyi performansı kullanıcıya sunan bu cihaz 5.5-inç ebatında  Full HD görüntüsünde  ekrana yer verilmiş. 8 MP çözünürlüğünde arka kamera olan yeni akıllıda  açıklanan Grand S2′nin ön bölümünde  2 MP çözünürlüğünde bir kameraya yer almaktadır. 16 GB dahili hafızaya sahip olan bu model 3.000mAh büyüklüğündeki bataryayı bünyesinde barındırıyor.



teknoloji



Grand S2 ZTE Grand S2 Resmi Olarak Tanıtıldı

ZTE’nin bu modelinin en dikkat çeken  özelliği ses tanıma niteliği ile ekran kilidini açmaya olanak tanıması. Telefona  tanıttığınız ses tonları ile siz veya çevrenizdekilerin sesli komutlar nihayetinde  ekran kilidini rahatlıkça açabilmektedir . Aynı zamanda ekran kilidi açmaktan ziyade  ses komutları ile fotoğraf çekme ve araba kullanırken eller serbest moduna geçme gibi özelliklerini de kullanabiliyorsunuz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Çok gösterişli ve şık bir telefon gibi duruyor. Kesinlikle alınabilecek düzeyde. Her ne kadar belli başlı markaların tekelinde gibi görünse de bu tür markaların telefonu daha ucuz ve daha kaliteli oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir telefona benziyor.Yahu zaten hergün yeni bir model çıkıyor,hangisini alacağımızı şaşırdık..:)

    YanıtlaSil
  3. Özellik bakımından güzel ama fiyatı nedir birde ne kadar tanınmış bir markadır araştırmak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tanıtımda henüz fiyat açıklanması yapılmamıştır. Netlik kazanmamıştır.

      Sil
  4. Bu markayı ilk defa duyuyorum ancak çıkarttıkları ürün ilgimi çekti. Başka markaların arasından gm discovery nasıl yükseliyorsa bu da öyle olabilir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.