-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Celal ile Ceren (2013) Filmini İzlediniz mi?

ads
ads

Celal ile Ceren (2013) Filmi İzle
Celal ile Ceren Filmi Tanıtımı


Geçtiğimiz sene 18 Ocak 2013 tarihinde yerli yapım film celal ile ceren vizyona girmişti. Bir çok kiş tarafından büyük ilgi gördü. Celal ile Ceren filmi romantik-komedi türünde en çok izlenen filmler arasında yerini aldı. Üzerinden 1 seneyi geçkin süre geçmesine rağmen en çok aranan izlenilen filmlerdendir. Türk yapımı filminin oyuncu kadrosunda "Şahan Gökbakar , Ezgi Mola , Dilşah Demir , Gökçen Gökçebağ , Tracy Daziz" başrolünde Şahan Gökbakar oynamaktadır. Yönetmen koltuğunda ise "Togan Gökbakar" oturmakadır. Senaryo ve yapımcısı "Şahan Gökbakar"dır. Film tam olarak 1 saat 54 dakika süremektedir. Bu zamana kadar izlemediyseniz keyifle izleyebilirsiniz.

Celal ile Ceren Filminin Özeti:


Kahramanımızı celal babasının dükkanında elektrikçi olarak iş hayatını sürdürmektedir.  Birlikte olduğu ceren isminde bir sevdiği kız vardır. O da iş yaşamına mobilya dükkanında çalışmakla geçirmektedir.  Ancak bu güzel birlikteliğin sıkıcı bir yanı vardır yıllar geçmesine rağmen celal bir türlü cerene evlilik teklifi yapmamıştır. Ceren bu durumdan dolayı çok üzülmektedir.  Celal bir gün cerenden arakaşının bekarlığıa veda partisi olduğunun açıklamasını ve gitmesi gerektiğini vurgular ancak ceren buna bir türlü izin vermez.  Celal cerenin sözünü dinlemeyerek gizli şekilde o partiye gider  fakat çok kötü sonuçla karşı karşıya kalır. Celalin o geceki görüntüleri internete sızmış ve milyonlarca kişi izlemiştir bunlardan biri de cerendir. Ceren ayrılma kararı alır ve celal artık yapayalnız bir kişidir.  Celal eski sevgilisinin gönlünü almak için çareler düşünür ilk etapta pek takmayan celal sonrasında sevgilisini üzdüğünü ve geri kazanmak için bir nedeni olduğunu düşünür. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.