-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Piramitleri Kimler Yapmış Olabilir?

ads
ads
Dünya tarihinde eskiden günümüze kadar kalan bazı yapıtlar vardır. Ve bu yapıtların  çoğunda gizem vardır. O zamanın teknolojisine göre bu tür yapıtların inşa edilmesi düşündürücü. Acaba bunu insanlar mı yaptı yoksa uzaylılar mı? Bilim insanlarının araştırmaları geçmişten günümüze kadar devam ettirmişlerdir. Fakat  kesin kanıt ortaya koyulamamıştır.

Bu konumuzda piramitlerin uzaylılardan yapıldığını iddia eden araştırmacılardan kısa bir belgesel ve  her şeyi aslında bilimsel olarak açıklamaktadır. Piramitleri uzaylılar mı yoksa insanlar mı yaptı konusunda kutuplaşma söz konusu. Hz. Süleyman (a.s)  zamanında cinleri çalıştırdığını hepimiz biliriz. Bu yüzden piramitleri de cinlerle ilişkisi ve yönettiği kişiler tarafından onları çalıştırarak yaptırma ihtimali var. İster buna uzaylı diyin ister 3 harfli bu karmaşık durum. Cinler insanlar gibi olmadıklarını inanalar bilir. Çünkü onlar ışık hızına münhasır ve oldukça güçlü ve metafizik ile bunu gerçekleştirmiş olabilirler.

Genel olarak bakıldığı zaman piramitlerin insan gücü ile yapılamayacağı aşikardır.  Ancak sonuç olarak bu piramitleri insan dışı varlıklara yaptıranlar insanlardır.






ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Medya tarafından sürekli insanların kafasını yoran bir soru. Sanırım cevabını hiçbir zaman bilemeyeceğiz..

    YanıtlaSil
  2. ilkelliğin dibine vurmuş bir kabilenin bir anda koca koca yapıtlar yapması zaten düşündürücü.

    YanıtlaSil
  3. Uazylılar acaba gerçekten var mı yoksa bunlar sadece devletlerin halkı sindirmek için ürettiği yalanlar mı? Piramitler ise hem dış yapıt itibari ile hemde iç yapısı oldukça gizemli bir yapıt.Sanırım buranın nasıl yapıldığınız asla bilemeyeceğiz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.