-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Balparmak Arı Sütü ile Güne Başlıyorum

ads
ads
Gamze Hanım Diyor Ki:

Güne zinde başlamanın yollarını arıyordum. Bu konuda doktorlardan, gazete yazılarından ve hatta internetten araştırmalar yaptım. Çok enteresan bilgilere ulaşsam da ya kaynak güvenilir değildi, ya hazırlanması çok zaman alan yiyeceklerdi ya da kullanılacak ürünler çok spesifik ve zor bulunan, pahalı ürünlerdi. Bu nedenle de araştırmaların, bu düşüncenin aklıma düşmesi ile yaklaşık bir ay kadar sürdü. Sabah kalktığımda kronik yorgun hissetmemle alakalı sorunu doktoruma açtığımda önerdiği ürün arı sütü – bal – polen – propolis karışımı bir üründü. Öncelikle marka önerisini sorduğumda Türkiye de ki en kaliteli markanın Balparmak olduğunu söyledi. Bende bu konuda araştırma yaptım ve araştırmalar sonucu olumlu çıkınca da hemen http://www.dermobakim.com/balparmak-apitera-apimix.html adresinden bir kutu denemek için aldım ancak siparişi verirken de biraz kaygılıydım.

Tam ismi Balparmak Apitera Apimix olan arı sütü, bal, polen, propolis karışımı ürünü sipariş ettim. Sipariş etmeden önce marketlerden, bal markası olarak bildiğim Balparmak markasını da iyice araştırdım. Araştırdığımda bal ve türevi ürünlerde en kaliteli ürünleri Balparmak’ın yaptığını, sadece bal değil, balın türevi ürünlerde de Türkiye de en büyük marka olduğunu gördüm. Marka kalitesi ve ürün kalitesi hakkında kaygı duymasam da benim kronik yorgunluğuma çare olacak mı diye çok düşündüm ancak siparişim sonucu ürün geldiğinde gördüm ki kronik yorgunluk sorunumu büyük ölçüde yok etti. Düzenli kullanmaya başladığımda da tamamen kronik yorgunluğumun yok olduğunu hissettim. Bu benim için oldukça önemliydi ve her gün güne zinde başlamanın tadını alıyorum. Resmen Balparmak markası hayat standardımı Balparmak arı sütü ile arttırdı.

Balparmak arı sütünü her gün uyandıktan sonra kahvaltıdan hemen önce kullanıyorum ve gün içinde kaybedeceğim, eksikliğini hissedeceğim ürünler Balparmak arı sütü içeriğinde olduğu için kronik yorgunluk sorunu baş göstermiyor. Bu nedenle de kronik yorgunluk, besin değerlerinde yetersizlik gibi durumlarda doğal yollarla üretilen Balparmak markasının Apitera Apimix ürününü sizlere tavsiye ediyorum. Doktorumun yönlendirmesi ile kronik yorgunluk sorunum ortadan kalkalı yaklaşık 6 ay oldu ve Balparmak’a bir teşekkürü borç bildiğimi de belirtmek isterim. http://www.dermobakim.com/ şikayet etmeden, güvenle alışveriş yaptığım ve tavsiye edebileceğiniz bir adres.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.