-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Vizyon Filmlerini İzle

ads
ads
Sinemada film izlemek ayrıcalıktır. Ancak bazı durumlarda yeni çıkan  filmleri sinemada izlemek için zaman bulamıyor yada vizyon tarihini geçirmiş bulunuyoruz. Bu yüzden aradığınız herhangi filmi izlemek istiyorsanız tanıttığımız sitede güncel filmleri bulmanız mümkün. 

Son umut  filmi gişe rekorları kıran 2014 yapımı ve hepimizi ilgilendiren Çanakkale tarihini konu alan baş yapıtlardandır. Yılmaz Erdoğan'ın öncülüğünde sinema tarihine yepyeni soluk getiren unutulmaz filmlerden olan son umut, diğer ismi ile the water diviner filmi unutulmaz filmlerin arasında yerini almış bulunmaktadır. 




Connor Avustralya'da hayatını devam ettiren kendi halinde bir çiftçidir. Çanakkale savaşı sırasında "Russell Crowe" Connor, Çanakkale cephesine gönderilir. Savaş sonrası connor uzun süre ailesinden haber alamamış ve onları bulabilmek için kendine hedef belirler. Bu zorlu arayış içerisinde tek başına bunu başaramayacağını anlayan connor'a Türk subayları olan cemal ve hasan elinden gelen tüm yardımları yapar. water diviner izlemek için yandaki bağlantıyı kullanınız.


2015 yılına damgasını vuracak filmlerden olan Karlar Kraliçesi filminin devamı olan karlar kraliçesi 2 izlemek için henüz daha zaman var. Ülkemizde şu zaman itibariyle vizyona girmemiştir.  1 Mayıs 2015 Cuma günü vizyona girecektir. Sinemalarda yerini aldığı andan itibaren filmi izlemek için aşağıdaki kaynak linki kullanmanız yeterli olacaktır. 


Kaynak >> fullhdbedava


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.